Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να το «λέει» η καρδιά σου! Να γουστάρεις!

Να το «λέει» η καρδιά σου! Να γουστάρεις!
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 00:51

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι από το πρωί του Σαββάτου ο Μίχαλ Καρμπόβνικ, με τον Πολωνό μπακ να υπογράφει και να ανακοινώνεται.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε πραγματικά ενθουσιασμένος για το βήμα στην καριέρα του. Έστω και αν ήρθε δανεικός για έναν χρόνο, έδειξε να το γουστάρει, να ξέρει που ήρθε.

Η πρώτη του κίνηση, τα «είπε» όλα! Απέρριψε κάθε πρόταση που υπήρχε για εκείνον, ζητώντας από τη Μπράιτον ένα πράγμα: Να πάει στον Ολυμπιακό. Και να που ήρθε.

«Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να το δείξω μέσα στο γήπεδο. Ναι, θα είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω στους ομίλους του Europa League. Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μια καινούργια εμπειρία και τη νιώθω. Έχω πάρει πολλά μηνύματα υποστήριξης και είμαι ευγνώμων. Επίσης γνωρίζω πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και έχω μιλήσει μαζί τους. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και αυτό το μέρος είναι υπέροχο, οπότε όλα είναι καλά», ήταν μερικά από τα πρώτα του λόγια, στην κάμερα του Olympiacos TV.

Ο Καρμπόβνικ, λοιπόν, ο 20χρονος Πολωνός μπακ, δείχνει να γουστάρει που ήρθε στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος το επέλεξε. Και ξέρει πού ήρθε. Πολύ σημαντικό αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να το «λέει» η καρδιά σου. Να γουστάρεις! Και αυτούς τους παίκτες, ο κόσμος τους γουστάρει λίγο παραπάνω...

Τα υπόλοιπα, στο γήπεδο...

Διαβάστε επίσης