Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπουχαλάκης: «Μας περιμένουν έξι δύσκολα ματς»

Μπουχαλάκης: «Μας περιμένουν έξι δύσκολα ματς»
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 10:18

Το δικό του σχόλιο, για την κλήρωση του Ολυμπιακού, στο Europa League, έκανε μιλώντας στη Real News, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας μέσος, αρχηγός του Ολυμπιακού στάθηκε στη δυσκολία, την οποία εμπεριέχει ο Δ’ όμιλος, στον οποίο ο Θρύλος θα συμμετάσχει. Και τόνισε χαρακτηριστικά πως η ομάδα έχει «δουλειά μπροστά» της, προκειμένου να είναι έτοιμη, για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

«Παρατηρώντας κάποιος τις ομάδες, αντιλαμβανόταν πριν από την κλήρωση πως πολλές θα μπορούσαν να βρίσκονται και στη διοργάνωση του Champions League. Έχει αλλάξει και το σύστημα διεξαγωγής του Europa League και είναι πιο αναβαθμισμένη η διοργάνωση.

Δεν είναι τίποτε εύκολο. Μας περιμένουν έξι δύσκολα ματς – τρία στο γήπεδό μας και τρία εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και το ίδιο θέλουμε και φέτος, να προχωρήσουμε», είπε αρχικά ο Μπουχαλάκης.

«Αν δει κανείς τι συμβαίνει πλέον, αντιλαμβάνεται ότι ενισχύθηκαν όλες οι ομάδες και υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Είναι αγώνες που θα πρέπει να αναλύσουμε και να πάμε βήμα – βήμα. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Δεν είναι ματς προκριματικών, ψάχνεις νίκες και βαθμούς. Αν υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο, θα κάνουμε λάθος.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας, για να είμαστε όπως πρέπει, όταν έρθουν αυτά τα ματς. Όλες οι ομάδες έχουν την ιστορία τους, την αξία τους, αλλά ως Ολυμπιακός, οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για αυτό θα πάμε στον όμιλο», συνέχισε ο διεθνής Έλληνας μέσος του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης