Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Γκιλμπέρ που γράφεται για τον Θρύλο (videos)

Αυτός είναι ο Γκιλμπέρ που γράφεται για τον Θρύλο (videos)
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 10:41

Το SkySports έγραψε το όνομα του Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, δίπλα στο όνομα του Ολυμπιακού, συνδέοντας τον δεξιό μπακ της Άστον Βίλα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το θέμα συνέχισε και ο Κόκκινος Πρωταθλητής, αναδεικνύοντας το όλο στόρι. Ο Γκιλμπέρ είναι ένας ποιοτικός δεξιός μπακ, με εμπειρία σε Γαλλία και Αγγλία και το όνομά του «παίζει» για τον Θρύλο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραχωρηθεί από τη Βίλα και ο Ολυμπιακός φέρεται να ‘καλοβλέπει’ την περίπτωσή του.

Ο Γκιλμπέρ είναι 26 ετών, παίζει όπως είπαμε στο δεξιό άκρο της άμυνας και έχει ύψος 1,78μ.. Το συμβόλαιό του με τους «χωριάτες» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ανήκει στη Βίλα από το 2019, αλλά είχε παίξει και ως δανεικός στην Καέν και τη Στρασμπούρ. Μάλιστα, στη Στρασμπούρ αντικατέστησε τον Κένι Λαλά, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Θρύλο! Στη Στρασμπούρ, ο Γάλλος είχε 1 γκολ και 4 ασίστ σε 14 αγώνες.

Φέτος έχει μία συμμετοχή, στο 6-0 επί της Μπάροου, με ένα γκολ και μια ασίστ. Ο Γκιλμπέρ άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Καέν και έχει παίξει σε Σερμπούρ, Μπορντό, Άστον Βίλα και Στρασμπούρ. Με τους «χωριάτες» έχει καταγράψει τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 32 συμμετοχές.

Δείτε τον σε δράση:

** Η φωτό είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης