Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενδιαφέρον από Πολωνία για Ντρέγκερ-Μασούρα

Ενδιαφέρον από Πολωνία για Ντρέγκερ-Μασούρα
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 11:02

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ και ο Γιάννης Μασούρας είναι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν μέλλον στον Ολυμπιακό. Δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν αναμένεται να συνεχίσουν στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός, σε αυτό το πλαίσιο, «ψάχνεται» να παραχωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους, να πείσουν τον Μαρτίνς ότι αξίζουν μία μόνιμη θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Σενάρια από την Πολωνία κάνουν λόγο, λοιπόν, για πιθανό ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας, για τους δύο ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Λέγικα, εφόσον αποφασίσει τώρα να κινηθεί για δεξιό μπακ, δεν θα κινηθεί για δύο, αλλά για έναν. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως έναν εκ των δύο παικτών του Θρύλου, θα προσπαθήσει να αποκτήσει.

Η αλήθεια είναι πως στη Λέγκια έχουν μία εικόνα παραπάνω, για τον Γιάννη Μασούρα. Τον οποίο είχαν δει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Γκρόζνι Ζάμπρζε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο και η μεταγραφική περίοδος εκπνέει, αλλά στον Ολυμπιακό… κάτι περιμένουν, για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι, άλλωστε, μόνο οι Ντρέγκερ και Μασούρας, για τους οποίους ο Ολυμπιακός θα ήθελε να βρει ομάδα, προκειμένου να τους παραχωρήσει. Υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης