Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το βάρος δεξιά

Το βάρος δεξιά
Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 15:59

Ο Κένι Λαλά δυστυχώς δεν έχει καταφέρει να βγάλει, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, τις αρετές τις οποίες είχαμε θαυμάσει, βλέποντάς τον να αγωνίζεται στη Γαλλία. Ένας έμπειρος παίκτης, με ηγετική παρουσία στις προηγούμενες ομάδες του, κρίνεται δυστυχώς ανεπαρκής στον Ολυμπιακό, αφού δεν καταφέρνει να βγάλει αυτό που πρέπει, στο γήπεδο. Ο Μαρτίνς το ξέρει, δείχνει να το έχει εντοπίσει και έτσι μοιάζει να «καίγεται» περισσότερο να πάρει δεξί μπακ.

Εξ ου και το θέμα με το όνομα του Γκιλμπέρ, το οποίο προέκυψε σήμερα στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών. Ο Γκιλμπέρ είναι ένας κλασσικός δεξιός μπακ, με καλές αμυντικές και επιθετικές αρετές, ένας ισορροπημένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει και εμπειρία, αλλά και καλύτερη ηλικία, από τον Λαλά.

Προσοχή, δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός τον έχει κλείσει. Κάθε άλλο. Αναφέρουμε, απλώς, με βάση το ρεπορτάζ, γιατί ο Θρύλος δείχνει να ψάχνεται πολύ ενεργά, για δεξιό μπακ. Ο Ανδρούτσος δεν είναι. Ο Λαλά δεν είναι όπως πρέπει. Ο Μαρτίνς έχει και τη λύση του Καρμπόβνικ, αν χρειαστεί, αλλά ο Πολωνός ήρθε περισσότερο για τα αριστερά, όπου έχει περάσει και το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, έως τώρα. Και ας είναι δεξιοπόδαρος.

Ο Μαρτίνς ψάχνει δεξιό μπακ και οι μέρες τελειώνουν. Ο Θρύλος θα κοιτάξει να κάνει ένα τελευταίο σπριντ, στο μεταγραφικό παζάρι, κλείνοντας ενδεχομένως έναν παίκτη για αυτή τη θέση. Το θέλει, το χρειάζεται, θα προσπαθήσει να το κάνει. Αν θα είναι ο Φρεντερίκ Γκιλμπέρ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μένει να φανεί…

Διαβάστε επίσης