Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσείς τον λέτε «μπαμ» τον δανεισμό, ή είστε τίποτα ξενέρωτοι; (photo)

Εσείς τον λέτε «μπαμ» τον δανεισμό, ή είστε τίποτα ξενέρωτοι; (photo)
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 - 13:33

Είπαμε. Όσο καλός και να είναι ένας παίκτης που πηγαίνει σε μια ομάδα να παίξει… δανεικός, «μπαμ» μπορεί να είναι μόνο στο μυαλό του… «επενδυτή» και των ακολούθων του. Αλλά για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας, ρωτάμε ήρεμα…

Εσείς τον λέτε «μπαμ» τον δανεισμό, ή είστε τίποτα νορμάλ; Γιατί και ο Θρύλος πήρε δανεικό τον Ρόνι Λόπες, αλλά… μπαμ δεν τον είπε! Θα τον πει αν ή όταν τον πάρει, το επόμενο καλοκαίρι, με μεταγραφή!

Τους έχει τρελάνει στα… μπαμ, ο «επενδυτής», με τους ελεύθερους και τους δανεικούς… Και πουλάει τους δανεισμούς ως… εκρήξεις. Γνωστό το μοτίβο. Δανεικοί, οι οποίοι δεν πιάνουν, γιατί η ομάδα… σέρνεται (όπως χθες πχ. με τον Βόλο) και σηκώνονται και φεύγουν το επόμενο καλοκαίρι, με τον «επενδυτή» να μας λέει ότι… όποιον θέλει τον κρατάει.

Για να το κάνουμε και πιο… επίκαιρο, όποιον δανείζεται, τον βαφτιζει «μπαμ». Μια χαρά. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, άλλωστε και… ό,τι δηλώσεις είσαι, σ’ αυτή τη χώρα…

Διαβάστε επίσης

Δεν κάλεσε Μασούρα ο Φαν’τ Σιπ

Δεν κάλεσε Μασούρα ο Φαν’τ Σιπ

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός κρίθηκε, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ανέτοιμος για να συμμετάσχει στο φιλικό με την Ελβετία και τα προκριματικά με Σουηδία και Κόσοβο.