Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η μόνη ομάδα που επενδύει είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός»

«Η μόνη ομάδα που επενδύει είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 - 20:55

Τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά, ευχαρίστησε η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της. Και σε αυτήν την ανακοίνωση αναφέρονται αλήθειες που δεν «αρέσουν» και πολύ στους άλλους. Τι αναφέρεται; Τίποτα ιδιαίτερο, απλώς ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που επενδύει διαχρονικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Δείτε το σημείο της ανακοίνωσης της Λάρισας: «...Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός.

Ενώ οι υπάλληλοι περιμένουν το πώς θα τελειώνουν τα συμβόλαια επίλεκτων παικτών των ομάδων μας, για να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ σε εμάς που αναδεικνύουμε τους παίκτες και τους εξελίσσουμε ποδοσφαιρικά».

Διαβάστε επίσης