Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόθεση Γκιλμπέρ: Δύσκολο, αλλά πότε «τα παράτησε» ο Ολυμπιακός;

Υπόθεση Γκιλμπέρ: Δύσκολο, αλλά πότε «τα παράτησε» ο Ολυμπιακός;
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 11:23

Ο Ολυμπιακός ξεχώρισε τον Γάλλο δεξιό μπακ, Φρεντερίκ Γκιλμπέρ. Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με την υπόθεση, την οποία ο Ολυμπιακός ακόμη και τώρα, την τελευταία στιγμή, προσπαθεί να κλείσει τον ποδοσφαιριστή, για να ενισχύει το δεξιό άκρο της άμυνας του.

Ο Γκιλμπέρ, ωστόσο, εμφανίζει ορισμένες δυσκολίες, τις οποίες ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ξεπεράσει. Μία -ίσως η βασικότερη εξ αυτών- είναι η επιθυμία / πρόθεση του παίκτη, να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στην πατρίδα του, τη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Γκιλμπέρ και για αυτό τον λόγο, παρότι προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή είναι η Γαλλία, το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη αρνητικά. Και ο Θρύλος συνεχίζει να το παλεύει.

Άλλωστε, πότε «τα παράτησε» έτσι εύκολα ο Ολυμπιακός; Ποτέ. Ο Θρύλος πάλευε, ανέκαθεν, όλες τις υποθέσεις του, μέχρι τέλους. Και αυτή του η επιμονή συνήθως αποδίδει καρπούς. Και ο Θρύλος καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει, έστω και την ύστατη ώρα. Και το ίδιο προσπαθεί να καταφέρει και τώρα. Να κλείσει την υπόθεση δεξιός μπακ, με την καλύτερη δυνατή επιλογή, την οποία μπορεί να κάνει. Να πάρει τον πρώτο του στόχο, αλλά ακόμη και αν δεν το καταφέρει αυτό, να πάρει την καλύτερη εναλλακτική.

** Η φωτογραφία είναι από τη σελίδα του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Διαβάστε επίσης