Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν παίρνει παίκτη «για να πάρει»

Δεν παίρνει παίκτη «για να πάρει»
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 12:19

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει στο φινάλε των μεταγραφών, να ανακοινώνει μεταγραφές. Και συνήθως καλές μεταγραφές. Ακόμη και ηχηρές. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά την τελευταία διετία, ο Ολυμπιακός έχει απομακρυνθεί λιγάκι από αυτό το… μοτίβο. Κοιτάζει -και πολύ σωστά- να τελειώνει τις μεταγραφές του νωρίς. Να καθορίζει τον βασικό κορμό της ομάδας του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όσο πιο νωρίς γίνεται.

Άλλωστε, με το μοτίβο των επιτυχημένων μεταγραφών, στις οποίες ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει, πολλώ δε μάλλον την τελευταία τριετία, έχει καταφέρει να χτίσει μία εξαιρετική ομάδα. Και οι εξαιρετικές ομάδες χρειάζονται μονάχα μικρές, αλλά καίριες προσθήκες/τροποποιήσεις. Αυτό και κάνει ο Θρύλος, πλέον.

Η ουσία, για την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι απλή. Και την αναφέρουμε, για να μην υπάρχει λανθασμένη εντύπωση. Ο Θρύλος δεν πρόκειται να ανακοινώσει παίκτη σήμερα, απλώς για να… το κάνει. Μεταγραφή δίχως ουσία ο Μαρτίνς (όπως και κανένας προπονητής) δεν επιθυμεί και αυτό ο Ολυμπιακός το σέβεται, προφανώς. Η Διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να κλείσει τη μεταγραφική περίοδο με θετικό πρόσημο, διατηρώντας την εξαιρετική εικόνα, την οποία και φέτος έχει, στο μεταγραφικό παζάρι. Αλλά μεταγραφή «για να την κάνει», ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει.

Κάπου εκεί πέφτει και η υπόθεση Γκιλμπέρ. Ο Θρύλος ξέρει ότι είναι μία εξαιρετική περίπτωση και προσπαθεί να την ολοκληρώσει. Αν δεν ήταν, ο Ολυμπιακός δεν θα έμπαινε στη διαδικασία…

Διαβάστε επίσης

Σεμέδο: «Είμαι αθώος»

Σεμέδο: «Είμαι αθώος»

Ο διεθνής Πορτογάλος σέντερ μπακ «ξέσπασε» μπροστά στις κάμερες, κατά την απολογία του.