Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παράθυρο μέχρι την Πέμπτη, για να δηλώσει τη λίστα

Παράθυρο μέχρι την Πέμπτη, για να δηλώσει τη λίστα
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 13:53

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού εκπνέει σήμερα και από εκεί και πέρα, η UEFA δίνει ένα περιθώριο δύο ημερών, στις ομάδες, οι οποίες θα πρέπει να δηλώσουν τη λίστα τους, για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο Europa League και έτσι θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, να δηλώσει στην Ομοσπονδία τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα απαρτίσουν τη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς, για τα ευρωπαϊκά ματς.

Η λίστα αυτή είναι τελειωτική και θα «τρέξει» για όλη τη φάση των ομίλων. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορούν να γίνουν αλλαγές. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη να την υποβάλει και αυτό δίνει το περιθώριο για τροποποιήσεις στο ρόστερ του, με δύο ημέρες περιθώριο κινήσεων και στην αγορά των «ελεύθερων» παικτών.

Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να κινείται μετά το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, στις 31 Αυγούστου και να αποκτά ελεύθερους παίκτες, αλλά κανείς δεν ξέρει τι φέρνουν οι μεταγραφικές αναζητήσεις, ανά πάσα στιγμή. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι μια ομάδα, η οποία ενεργά αναζητά παίκτες, όλο τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης