Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βατσλίκ: Η τερματοφυλακάρα του Euro είναι εδώ!

Βατσλίκ: Η τερματοφυλακάρα του Euro είναι εδώ!
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 - 19:10

Το θέμα των μεταγραφών είναι κάτι το οποίο πάντα απασχολεί τον κόσμο και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού. Λέμε ιδιαίτερα του Ολυμπιακού διότι η ομάδα του Πειραιά συνηθίζει να κάνει τις εντυπωσιακές κινήσεις στην Ελλάδα.

Το έκανε και αυτό το καλοκαίρι!

Ένα καλοκαίρι το οποίο ξεκίνησε με το Euro2020. Ο κορονοϊός έφερε έτσι τα πράγματα που το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άργησε κατά έναν χρόνο. Είδαμε, λοιπόν, φέτος το Euro2020, σε μία διοργάνωση στην οποία υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις.

Μία απ' αυτές ήταν και η Τσεχία. Ομάδα η οποία έφτασε μέχρι τη φάση των «8» της διοργάνωσης! Ένας από τους πρωταγωνιστές της Τσεχίας ήταν ο τερματοφύλακας της εθνικής Τσεχίας, ο Τόμας Βατσλίκ.

Τερματοφύλακα τον οποίο πλησίασε αμέσως ο Ολυμπιακός, αφού ο Ζοσέ Σα δεν θα συνέχιζε στον Πειραιά, όπως και έγινε καθώς έφυγε για τη Γουλβς. Ο Ολυμπιακός έκανε τις κινήσεις του, μίλησε με τον παίκτη κατά τη διάρκεια του Euro2020 και το ενδιαφέρον που του έδειξε τον έπεισε!

Έτσι λίγο μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Βατσλίκ ήρθε στην Ελλάδα υπέγραψε και πλέον έχει κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με τον Θρύλο! Ο έμπειρος γκολκίπερ ξεχώρισε και χαρακτηρίστηκε ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του Euro2020 και ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον κάνει δικό του! Η τερματοφυλακάρα του Euro2020, λοιπόν, φοράει τη φανέλα του Θρύλου και φυσικά έχει πλέον τα γάντια για τη βασική ενδεκάδα και να είναι κάτω από την εστία των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης