Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ήταν καλή η Εθνική

Δεν ήταν καλή η Εθνική
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:59

Φιλική ήττα για την εθνική Ελλάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελβετία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-1, σε ένα ματς στο οποίο δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα.

Ωστόσο είχε και δοκάρι για να μπορέσει να ισοφαρίσει στον αγώνα.

Το 1-0 έγινε νωρίς στο ματς με την Ελβετία στο 7' να ανοίγει το σκορ με τον Ζούμπερ. Η Ελλάδα αντέδρασε και στο 25' ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Παυλίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και πάλι νωρίς η Ελβετία μπόρεσε να μπει μπροστά στο σκορ και συγκεκριμένα στο 51' με τον Βάργκας να διαμορφώνει το τελικό 2-1!

Η Εθνική είχε δοκάρι με τον Παυλίδη για την ισοφάριση χωρίς όμως να φτάνει στην ουσία. Έτσι έμεινε το 2-1, με την Ελλάδα να μη βγάζει αρκετά πράγματα στο γήπεδο, έχοντας όμως και πολλές απουσίες.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Κόμπελ, Κέμπερτ (46' Βάργκας), Σερ, Τσέσινγκερ, Βίντμερ (46' Γκαρσία), Ροντρίγκες (46’ Λοντόμπα 7), Ζακάρια, Σο (46' Έμπισχερ), Φρόιλερ, Τσούμπερ (64' Φάσναχτ), Σεφέροβιτς (69' Τζεκίρι).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (78' Σάλιακας), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (Κ. Παπαδόπουλος), Τσιμίκας (46' Γιαννούλης), Ζέκα, Μπουχαλάκης (46' Σιώπης) , Μπακασέτας (65' Μάνταλος), Κούτρης, Βρουσάι, Παυλίδης (70' Δουβίκας).

Διαβάστε επίσης