Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραπαπάς: «Να πως λειτουργούν ορισμένοι και τι ποδόσφαιρο θέλουν…»

Καραπαπάς: «Να πως λειτουργούν ορισμένοι και τι ποδόσφαιρο θέλουν…»
Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:35

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε έντονα στην πραξικοπηματική αλλαγή του καταστατικού της Σούπερ Λιγκ, αναφορικά με την κεντρικά διαχείριση της σεζόν 2023-24! Ως γνωστόν, ο Θρύλος ήταν αντίθετος, αφού πορεύεται ανάλογα με το μέγεθός του, ως Σύλλογος και δεν έχει καμία σχέση, με την υπόλοιπη Σούπερ Λιγκ. Σε μία πρωτοφανή κίνηση, η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να… φιμώσει τη νομική υπηρεσία του συνεταιρισμού και να μην έχει έτσι… φωνή, για το θέμα της αλλαγής του καταστατικού, γύρω από τα τηλεοπτικά! Θυμίζουμε ότι βάσει νόμου, απόλυτη υπεύθυνη για να αποφασίσει που θα δώσει τα τηλεοπτικά της είναι η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ!

Έντονη αντίδραση είχε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, να λέει: «Είναι απαράδεκτο να φιμωθεί η νομική υπηρεσία για να καταλάβουν όλοι πως λειτουργούν ορισμένοι και τι ποδόσφαιρο θέλουν. Επιφυλασσόμαστε για όλες τις νομικές ενέργειες στο μέλλον». Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε: «Έγινε φίμωση της νομικής υπηρεσίας. Θεωρώ ότι όλη αυτή η διαδικασία ήταν καταχρηστική και εκβιαστική. Ένα γκρουπ ομάδων εκβίασε με την έναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να εξυπηρετήσει ιδιοτελή συμφέροντα. Ο Παναθηναϊκός είναι κάθετα αντίθετος σε ότι έγινε και θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης».

Ο Ολυμπιακός δια του Αντιπροέδρου του, ζήτησε να ακουστεί η νομική υπηρεσία, με τον Γιάννη Οικονομάκη να λέει: «Είναι δικαίωμα των ΠΑΕ και μάλιστα απόλυτο και αντιτάξιμο και έναντι του ιδίου του συνεταιρισμού, όχι υποχρέωση η παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που είναι αντίθετη προς τον νόμο και το καταστατικό είναι άκυρη και υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στα δικαστήρια». Επιβεβαίωσε, δηλαδή, αυτό που έλεγε ο Ολυμπιακός! Μιλάμε για άλλο ένα πραξικόπημα, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»!

Διαβάστε επίσης