Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιβάν και «επενδυτής» κονταροχτυπιούνται στις «τζαμπαμεταγραφές»

Ιβάν και «επενδυτής» κονταροχτυπιούνται στις «τζαμπαμεταγραφές»
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:35

Είναι άλλο το επίπεδο. Δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε εμείς οι απ’ έξω, αγαπητοί. Δεν μπορούμε να το περάσουμε στο… σύστημά μας και δεν μπορούμε να το αναλύσουμε σωστά… Αλλά ΑΥΤΗ είναι η μεγάλη «μάχη» του φετινού καλοκαιριού. Και είναι μία, αγαπητοί: Ποιος θα ξοδέψει λιγότερα σε μεταγραφές, Ιβάν ή Μελισσανίδης;

Μέχρι στιγμής ο Ιβάν κερδίζει… άνετα! Αφού εισέπραξε περί τα 19.000.000 ευρώ, από τις πωλήσεις Τζόλη, Γιαννούλη και Περέιρα, έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής (και συνολικά, όπως φαίνεται) περί τις… 350.000 για μεταγραφές. Και αυτές εκεί που πιάνουν… τόπο. Στον Αστέρα Τρίπολης, για τον Παναγιώτη Τζίμα. Πέραν αυτού, όλοι όσοι ήρθαν στον ΠΑΟΚ φέτος, ήταν είτε δανεικοί, είτε… ελεύθεροι!

Ο «επενδυτής», από την άλλη, πήρε περίπου 2,5 εκ. ευρώ από πωλήσεις και ξόδεψε, μέχρι στιγμής, περίπου… 4,5 σε μεταγραφές. Δηλαδή 2 εκ. ευρώ, όλα κιόλα. Και όπως σας αναφέραμε, αγαπητοί, λιγότερα, πολύ λιγότερα, από όσα ξόδεψε ο Ολυμπιακός ΓΙΑ ΕΝΑΝ παίκτη. Για το Ονιεκουρού.

Ηττάται, μέχρι στιγμής, ο «επενδυτής». Του έχει βάλει τα… γυαλιά, ο Ιβάν. Απέναντι στα 2 εκ. ευρώ του «επενδυτή», ο θείος του σερβιτόρου-εκατομμυριούχου, έχει να αντιπαραβάλει 350.000 ευρώ. Αλλά και το «6», αντί του «5» στην ΕΕ της ΕΠΟ. Νίκη παντού. Θα έχει ενδιαφέρον η κόντρα των «δικεφάλων» και φέτος. Όπως ανέφερε και ο Μανώλης Γαβαθιώτης χθες… «ΝΟΜΙΖΩ ότι ο Ιβάν ξεπέρασε ακόμη και τον φίλο του τον Δημήτρη σε... ‘επιχειρηματικό πνεύμα’».

Διαβάστε επίσης

Αυτός που ξέρουμε

Αυτός που ξέρουμε

Ο Λαλά έχει μπροστά του μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όλες εκείνες τις αρετές, οι οποίες του έδωσαν την ευκαιρία να τη φορέσει.