Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ολυμπιακό

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:12

Ο Θρύλος είναι πάντα μπροστά και στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, προς το κοινωνικό σύνολο. Σέβεται τον συνάνθρωπο και είναι εκεί, για να προσφέρει… Και ενημερώνει σχετικά, για τη διεξαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας. Που και πότε; Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Η θεσμοθέτηση της αιμοδοσίας αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Άρης, όπως λέμε… Ατρόμητος

Άρης, όπως λέμε… Ατρόμητος

Η ενδεκάδα που θα δούμε απόψε, μπορεί να μην είναι εκείνη την οποία θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά…

Αυτός που ξέρουμε

Αυτός που ξέρουμε

Ο Λαλά έχει μπροστά του μοναδική ευκαιρία να ξεδιπλώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όλες εκείνες τις αρετές, οι οποίες του έδωσαν την ευκαιρία να τη φορέσει.