Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Σαλεριντάνα «κλέβει» Ριμπερί μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ!

Η Σαλεριντάνα «κλέβει» Ριμπερί μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ!
Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:48

Είναι βέβαιο ότι αν ο «επενδυτής» τον ήθελε πραγματικά, θα τον έπαιρνε. Αλλά δεν τον ήθελε πραγματικά. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο. Θυμόμαστε τα σενάρια, λοιπόν, που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα και έλεγαν ότι η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της τον Φρανκ Ριμπερί. Λάθος. Τον Φρανκ τον Ριμπερί. Έναν ποδοσφαιριστή, το επίπεδο του οποίου η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να πλησιάσει. Ποδοσφαιρικά και οικονομικά.

Φαίνεται ότι η Σαλεριντάνα, νεοφώτιστη στη Serie A είναι έτοιμη να… πυροδοτήσει τη «βόμβα», με την απόκτηση του Φρανκ Ριμπερί.

Λέτε να συμβεί αυτό; Λέτε να τον… κλέψει, μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ; Δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ το ενδιαφέρον της κούλας, για τον πολύπειρο παίκτη, αλλά αυτού ουδεμία σημασία έχει… Είναι γνωστό ότι αν ο «επενδυτής» αποφάσιζε να… πληρώσει, δεν θα είχε αντίπαλο. Θα έκανε τη μεταγραφή στο τσακ-μπαμ…

Το θέμα βέβαια είναι μην πήγαιναν εκεί οι Κονέ και οι Παπαδημητρίου και πρότειναν στον Ριμπερί να έρθει… δανεικός. Δεν έχει σημασία αν έχει ομάδα. Θα τον δανειζόταν ο «επενδυτής» από τον… εαυτό του και μπορεί να έβαζε και οψιόν αγοράς για του χρόνου, ώστε να μην την πληρώσει… Έτοιμη ήταν η κούλα, αλλά την πρόλαβε η Σαλεριντάνα… Συμβαίνουν και αυτά.

Διαβάστε επίσης