Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ελλείψεις και οι «ελλείψεις»

Οι ελλείψεις και οι «ελλείψεις»
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:21
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε αδυναμίες, στο φιλικό κόντρα με τον Άρη, αλλά και θετικά στοιχεία. Είναι μία ομάδα, η οποία ακόμη «χτίζεται», άλλωστε. Αν αναλογιστεί κανείς ότι όλες οι μεταγραφές δεν έχουν καταφέρει να παίξουν μαζί και να «δέσουν», όπως πρέπει, η κουβέντα -θα έπρεπε να- αρχίζει και -να- τελειώνει εδώ. Αλλά επειδή οπαδοί είμαστε, ανησυχούμε για κάθε τι το οποίο βλέπουμε την ομάδα να κάνει, ή να μην κάνει μέσα στο γήπεδο, τα συζητάμε.

Πρώτος ο Μαρτίνς εντοπίζει τι είναι αυτό το οποίο χρειάζεται δουλειά και βελτίωση. Να είμαστε βέβαιοι. Πρώτος ο Πορτογάλος εντόπισε τι ήταν εκείνο το οποίο δεν πήγε καλά χθες, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ολυμπιακός… «άφησε δύο βαθμούς». Κάπως έτσι το έβλεπε το ματς ο Μαρτίνς, πιστέψτε μας. Σαν επίσημο ματς πρωταθλήματος.

Άλλωστε, οι ελλείψεις ήταν μια πραγματικότητα, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν λένε κάτι. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, της σεζόν όλης, προκύπτουν πάμπολλα εμπόδια, τα οποία ο Θρύλος θα πρέπει να ξεπεράσει. Δυσκολίες. Ζούμε ακόμη στην εποχή της πανδημίας και πραγματικά… δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Τιμωρίες, τραυματισμοί. Όλα μέσα στην μπάλα είναι. Και μπορεί ο Ολυμπιακός (χτύπα ξύλο) να κληθεί να παίξει και με πιο… πειραματικό σχήμα, από το χθεσινό. Το έχει κάνει…

Η ουσία είναι μία. Για τις ελλείψεις, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αλλά για τις «ελλείψεις» (δηλαδή τις αδυναμίες της ομάδας του) είναι ο ΜΟΝΟΣ, ο οποίος μπορεί να κάνει κάτι. Μπορεί να κάνει τα πάντα, για την ακρίβεια.

Διαβάστε επίσης

Πλήρης -θα- είναι άλλη ομάδα

Πλήρης -θα- είναι άλλη ομάδα

Μία ομάδα με το κέντρο γεμάτο, την άμυνα πλήρη και «δεμένη» και με τους «εξτρέμ» της παρόντες και με αυτοματισμούς, -θα- πετάει «φωτιές».