Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπέροχος Κρίστινσον, έστειλε μήνυμα

Υπέροχος Κρίστινσον, έστειλε μήνυμα
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:47
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Βατσλίκ έλειπε, λόγω Εθνικής. Ο Τζολάκης το ίδιο. Ο κλήρος, λοιπόν, έπεσε αυτομάτως στον Κρίστινσον, ο οποίος κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, στο φιλικό με τον Άρη. Και είχε… δουλίτσα, ο Ισλανδός τερματοφύλακας. Την οποία έφερε σε πέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον είναι ένας τερματοφύλακας ποιότητας, ο οποίος παράλληλα έχει δείξει και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά του, στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ήξερε, ερχόμενος εδώ, ότι δεν θα είναι εύκολο να πάρει χρίσμα βασικού. Το αποδέχτηκε, δούλεψε και δουλεύει σαν να παίζει ΕΚΕΙΝΟΣ βασικός. Και αυτό του δίνει άπειρους πόντους.

Και χθες, κόντρα στον Άρη, ήταν εξαιρετικός. Έκανε πολύ όμορφα πράγματα, δείχνοντας την αξία του. Ο Μαρτίνς είναι ευτυχής, γιατί βλέπει τον υπερταλαντούχο, νεαρό Τζολάκη, αλλά και τον επίσης εξαιρετικό, πιο έμπειρο Κρίστινσον, να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις ανάγκες της ομάδας, όταν καλούνται να παίξουν.

Ο Ολυμπιακός έχει το κεφάλι του… ήσυχο, σε ό,τι αφορά τον άσο. Ξέρει πως και στην ατυχία επάνω (τραυματισμός, τιμωρία, CoViD-19, χτύπα ξύλο σε όλα…) ο τερματοφύλακας που θα χάσει, για ένα διάστημα, θα αντικατασταθεί ΕΠΑΞΙΑ, από τις λύσεις, τις οποίες έχει από πίσω, stand by…

Ο Κρίστινσον δεν είναι μικρός και ταλαντούχος. Και το γεγονός ότι επιδεικνύει τέτοιο επαγγελματισμό και κάθε φορά, κατά την οποία μπαίνει στο γήπεδο, παίζει λες και έρχεται από σωρεία αγώνων, με τρομερό ρυθμό και φόρμα, δείχνει τι είδους δουλειά κάνει. Και πόσο έτοιμος είναι, πάντοτε. Δείχνει τον χαρακτήρα του, αλλά και τη συνολική του αξία, ως παίκτης και άνθρωπος. Και για αυτό είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και θα πανηγυρίσει και άλλους τίτλους, με τον Έφηβο στο στήθος. Κομμάτι των οποίων θα είναι και εκείνος.

Διαβάστε επίσης

Πλήρης -θα- είναι άλλη ομάδα

Πλήρης -θα- είναι άλλη ομάδα

Μία ομάδα με το κέντρο γεμάτο, την άμυνα πλήρη και «δεμένη» και με τους «εξτρέμ» της παρόντες και με αυτοματισμούς, -θα- πετάει «φωτιές».