Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζονται στον βωμό του -6 στον Άρη!

Ξεφτιλίζονται στον βωμό του -6 στον Άρη!
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:35

Για να τελειώνουμε, αρχίζουμε έτσι: Ούτε υπερασπιστές του Άρη είμαστε, ούτε και μας ενδιαφέρει τι γίνεται από τη 2η θέση και κάτω. Αν ο Άρης θεωρεί ότι τον «στήνουν στο απόσπασμα» με το -6, να πάει να υπερασπιστεί το δίκιο του. Δεν θα το κάνουμε εμείς. Αλλά. Σας τα λέμε. Σας τα εξηγούμε, από εδώ, ή μέσα από το Πολλά Εν Ολίγοις, του Μανώλη Γαβαθιώτη, για να μην έχετε απορίες. Απλά τα πράγματα… Οι «εξυγιαντές» και οι προπαγανδιστές ξεφτιλίζονται στον βωμό του -6 στον Άρη! Θέλουν να κρυφτούν και δεν μπορούν! Δεν βλέπουν ούτε δεύτερη θέση, φέτος και… κάνουν παιχνίδι. Κάνουν προπαγάνδα, μέσα από τη γνωστή παραμύθα, η οποία… βάλλει αδιακρίτως, εναντίον οποιουδήποτε δεν είναι ταγμένος Παοκτζής, Παναθηναϊκός, Αεκτζής (κατά σειρά σας τα λέμε) ή εν γένει… «εξυγιαντής».

Αναρωτιέται η «παραμύθα» η οποία μάλλον θεωρεί ότι ο Άρης της… θίγει την ΕΠΟ, που λέει ότι αδίκως τιμωρείται…

Και σας τα έχει εξηγήσει, ο Μανώλης Γαβαθιώτης, από το πρόσφατο Πολλά Εν Ολίγοις του οποίου, δανειζόμαστε τα παρακάτω…

«ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, Ο ΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ...»

ΤΟ «ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ» ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΟΙ «ΤΡΕΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ» ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ "BIG 5" ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ «ΑΦΑΙΜΑΞΗ» ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

*** ΚΑΤΑ την ταπεινή προσωπική μου άποψη, ο Αρης αδικείται από την απόφαση * ΝΟΜΙΖΩ ότι στην κρίση των μελών της Εφέσεων υπερίσχυσαν ΑΛΛΑ πράγματα περισσότερο, παρά όχι η εκτίμηση των στοιχείων της δικογραφίας * ΚΑΙ δεν θα είναι άστοχο να ξαναθυμηθούμε, ποιοι και πως ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ από μία αφαίρεση βαθμών από τη συγκεκριμένη ομάδα, τον Αρη Θεσσαλονίκης

*** ΑΥΤΟΙ λοιπόν πού ευνοούνται και μάλιστα σκανδαλωδώς, είναι όλο το καθεστώς, αυτό πού αποτελείται από τους αυτόκλητους «εξυγιαντές» * ΤΗΝ «κίνηση» πού εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ταυτόχρονα με την κυβέρνηση των συριζανέλ ή αλλιώς κυβέρνηση «τσιπροκαμένων» * Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εκείνη έπνεε μένεα εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και είχε σαν ένα από τα βασικότερα μελήματά της το πώς θα πλήξει και τον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του.

Βλέπετε, δεν χρειάζεται καν να σας τα πούμε… Κάνουν «μπαμ» από μόνα τους…

Διαβάστε επίσης