Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλουν επιλογές με... σφραγίδα

Θέλουν επιλογές με... σφραγίδα
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αυτά να τα βλέπει η FIFA και η UEFA. Για να βγάζουν και συμπεράσματα για το τι γίνεται στη διαιτησία, αφού στην ΕΠΟ θέλουν να μπουν στα... χωράφια του Κλάτενμπεργκ, ναι, αυτό είναι το κρυφό σκάνδαλο, ώστε οι παράγοντες της ΕΕ να έχουν λόγο στα πρόσωπα που θα επιλέξει για να πλαισιώσουν την ΚΕΔ και θα είναι αρμόδια για τη Γ' Εθνική και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Όμως, το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό, ούτε τόσο μικρό. Ο καβγάς για την... ταμπακιέρα έχει να κάνει με το ότι θέλουν να στείλουν μήνυμα για το ποιος κάνει κουμάντο.

Μάλιστα, ο καβγάς είναι τόσο μεγάλος που περνούν οι μέρες (σ.σ. στις 6/8 έληξε η προθεσμία με την πρόκληση ενδιαφέροντος και ακολούθησαν οι συνεντεύξεις των 33 υποψηφίων) και ακόμη δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις, δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Ήταν να αποφασίσουν στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ (26/8) αλλά ο «εμφύλιος» πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Τα μπλοκ του βορρά και του νότου τσακώνονται για το ποιοι θα στελεχώσουν την ΚΕΔ, καθώς το μπλοκ του νότου δεν έδινε ούτε τον... πυρετό του στους άλλους! Οι διαστάσεις του «εμφυλίου» είναι τέτοιες που τους πήρε χαμπάρι μέχρι και ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος δείχνει ότι φοβάται μην εκτεθεί.

Έτσι, διαπίστωσαν ότι τσακώνονταν χωρίς να υπολογίζουν στον... ξενοδόχο, αφού ο Κλάτενμπεργκ, για να μην εκτεθεί στη FIFA, είχε άλλα σχέδια και έτσι τα έβαλαν με τον Άγγλο! Με βάση τα... μηνύματα που τα βαφτίζουν ρεπορτάζ, ο Κλάτενμπεργκ δεν είναι διατεθειμένος να τους ...παίξει 100-0!

Κάποιοι θέλουν οι επιλογές των τριών Ελλήνων για την ΚΕΔ να έχουν... σφραγίδα. Από τη μια υπάρχει ο Ζαγοράκης, ο οποίος στην ΕΕ είπε ότι στη διαιτησία κουμάντο κάνει ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος δεν έχει βγάλει ακόμη ούτε τον κανονισμό, ενώ έκανε αξιολογήσεις διαιτητών και με βάση τους πίνακες ... μοίρασε «συγχωροχάρτια» για τα περσινά προκλητικά λάθη! Από την άλλη υπάρχουν οι παράγοντες του μπλοκ του νότου της ΕΠΟ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρωτοστατούν οι Δανιήλ και Φύτρας, που θέλουν να επιλεγούν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Πάντως, και ο Άγγλος δίνει δικαιώματα. Η μυστικοπάθεια είναι τόσο μεγάλη που δεν ανακοινώθηκαν ποιοι υπέβαλαν αιτήσεις, λες και πρόκειται για κρατικό μυστικό.

Διαβάστε επίσης