Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Άλλος» Ολυμπιακός! (video)

«Άλλος» Ολυμπιακός! (video)
Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:56

Όταν έχεις μεγάλη ποιότητα, όσες απουσίες και να έχεις, είναι λογικό να σε προβληματίσει μία εικόνα που δεν ήταν αυτή που περίμενες. Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη δεν ήταν καλός, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς και δεν χάνει την πίστη στην ομάδα. Αντίθετα, είναι σίγουρος πως στην πρεμιέρα θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Είναι βέβαιος πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (12/9, 20:30), θα δούμε «άλλο» Ολυμπιακό.

«Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Τικίνιο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως και ο Ρόνι Λόπες. Είναι παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι παίκτες έμπειροι. Με την άφιξη των παικτών από τις Εθνικές η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Είχαμε κάποια προβλήματα (σ.σ. στο φιλικό με τον Άρη). Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι με τον Άρη, με το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι η εικόνα μας θα είναι αρκετά διαφορετική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος προπονητής.

Μπορεί να μην του άρεσε η εικόνα των παικτών του στο τελευταίο φιλικό, αλλά ξέρει τι δουλειά έχει γίνει και γνωρίζει από πρώτο χέρι την ποιότητα του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του. Και για αυτό είναι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι φανερά βελτιωμένος στο πρώτο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης