Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός «σβήνει» το θέμα «Σεμέδο-Πόρτο»

Ο Ολυμπιακός «σβήνει» το θέμα «Σεμέδο-Πόρτο»
Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:14

Το θέμα της μεταγραφής του Ρούμεν Σεμέδο στην Πορτογαλία και το ότι αυτή πήγε πίσω, κυριάρχησε χθες στον Τύπο της Πορτογαλίας. Σενάρια τα οποία οι Πορτογάλοι έβγαλαν και ελληνικό Μέσο αναπαρήγαγε. Ο Ολυμπιακός έβαλε στοπ σε αυτά τα σενάρια, διαψεύδοντας ότι είχε φτάσει σε συμφωνία με την Πόρτο, για να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ. Τα ποσά τα οποία αναφέρονται, σύμφωνα με πηγές από το λιμάνι, αλλά και το όλο στόρι της «συμφωνίας που χάλασε», δεν ισχύει και από τον Ολυμπιακό είναι κατηγορηματικοί για αυτό.

Το θέμα Σεμέδο είναι πολυδιάστατο και πλέον έχει πάρει άλλη τροπή. Από τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ διακριτικοί στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστούν την υπόθεση, έτσι ώστε να καταφέρουν να αποκομίσουν όφελος από πιθανή μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού, πιθανώς τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να συζητάμε τέτοιο θέμα, όπως και γενικά κάποια μεταγραφική προσέγγιση να κάνουμε, στο θέμα «Σεμέδο».

Η ουσία είναι πως ο Σεμέδο παραμένει κάτοικος Ρέντη και πως ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να κάνει το καλύτερο, σχετικά με την παραμονή του εδώ. Όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη την οποία θα έχουν τα εξωαγωνιστικά θέματα του ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις και αυτό αρκεί.

Διαβάστε επίσης