Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση Βιτάλ: Αυθόρμητη είναι. Αλήθεια. (photos)

Αποθέωση Βιτάλ: Αυθόρμητη είναι. Αλήθεια. (photos)
Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:51

Κυριακή μεσημέρι και η «πράσινη» ενημέρωση σπεύδει να μας συστήσει τον νέο «μεσσία» του Παναθηναϊκού. Μία αποθέωση του Βιτάλ, για τις ποιοτικές του ενέργειες, μέσα στο γήπεδο, η οποία μοιάζει να γίνεται συντονισμένα, αυτή την ώρα, αλλά μην ξεγελιέστε. Μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Η αποθέωση του Βιτάλ, μετά από τις λίγες φορές, κατά τις οποίες ακούμπησε την μπάλα στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία (λέμε σε σχέση με μερικά συνεχόμενα ματς, οπότε θα υπάρχει ασφαλέστερο δείγμα, τι να σου πει ένα παιχνίδι και όχι 90λεπτο, αν είσαι… νορμάλ) από τους διάφορους «διαμορφωτές άποψης» πέριξ των «πρασίνων», είναι πλήρως αυθόρμητη. Μη νομίζετε τίποτε άλλο και πάει ο νους σας στο κακό.

Ο Βιτάλ έπαιξε περίπου μία ώρα, στο φιλικό με το «θηρίο» που λέγεται Λαμία και ΠΡΟΛΑΒΕ να δείξει ότι ήρθε να κάνει τη διαφορά. Το είδαν με τα ίδια τους τα μάτια, αυτοί που μας το λένε, με μεγάλο ενθουσιασμό.

Τι να πούμε… Θα περίμενε κανείς, μετά από ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ που έχουν βιώσει, επί εποχής Αλαφούζου, στον Παναθηναϊκό, όλοι αυτοί οι… αυθόρμητοι «αποθεωτές», να έχουν μάθει ότι πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι και να μην ανοίγονται πολύ… Φαίνεται πως δεν το έχουν μάθει. Για να δούμε αν ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα…

Διαβάστε επίσης