Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία σκέψη: Η πρεμιέρα με τον Ατρόμητο!

Μία σκέψη: Η πρεμιέρα με τον Ατρόμητο!
Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:52

Επιτέλους! Μπαίνουμε σε ρυθμό… πρωταθλήματος! Ο Θρύλος κινείται μόνο με γνώμονα την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Ατρομήτου, η οποία πλησιάζει. Με τις επικείμενες επιστροφές των διεθνών, όταν ολοκληρωθούν οι τωρινές υποχρεώσεις, με τις Εθνικές, θα φέρει την ομάδα σε μία μεγαλύτερη ισορροπία. Και ο Μαρτίνς θα μπορεί να δουλέψει πιο σωστά και πιο οργανωμένα, με όλη την ομάδα του παρούσα, για τη «μάχη» με τους Περιστεριώτες.

Εκκρεμεί φυσικά, αυτή τη στιγμή το θέμα των τριών Αφρικανών, οι οποίοι παραμένουν στη Γουινέα, όμως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να λύσει άμεσα το θέμα αυτό και οι παίκτες να επιστρέψουν στη βάση τους.

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά του Μαρτίνς, είναι δεδομένο ότι θα δούμε διαφορετικά πράγματα, από αυτά τα οποία είδαμε στο τελευταίο φιλικό με τον Άρη. Η ομάδα, η οποία έπαιξε εκεί, δύσκολα θα κάνει ξανά την εμφάνισή της, παρά μόνο ίσως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, δουλεύει περισσότερα από ένα πράγματα στις προπονήσεις. Για διάφορα σενάρια, τα οποία θα παρουσιάζονται σε αγώνες πρωταθλήματος, Κυπέλλου, Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα και στο μεταξύ παραμένει επικεντρωμένος στο πως θα εμφανιστεί με τον Ατρόμητο…

Διαβάστε επίσης

Αναμονή για τους Αφρικανούς

Αναμονή για τους Αφρικανούς

Ο Ολυμπιακός έχει επικοινωνήσει με τους ποδοσφαιριστές του στη Γουινέα και αναζητείται ο τρόπος, για να φύγουν από τη χώρα και να επιστρέψουν στην Ελλάδα.