Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελειωμένο το deal για τον Χασάν», λένε οι Τούρκοι

«Τελειωμένο το deal για τον Χασάν», λένε οι Τούρκοι
Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:52

Το θέμα με τον Χασάν είναι τελειωμένο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Τούρκοι. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κόνιασπορ, για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, μοιάζει να είναι οριστική, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ και από την Τουρκία, πλέον. Ο παίκτης επιστρέφει, όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, στην Ελλάδα σήμερα. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από την Τουρκία, θα μεταβεί άμεσα εκεί, για να κάνει τα ιατρικά και να βάλει τις υπογραφές, στο μονοετές συμβόλαιό του. Ο Χασάν δείχνει να έχει αποδεχθεί τους όρους για τη μετακίνησή του, στη γειτονική χώρα, αφού όπως φαίνεται εδώ, στον Ολυμπιακό, θα πάει πιο πίσω στο ροτέισον.

Η έλευση του Τικίνιο, φέτος το καλοκαίρι, άλλαξε την ιεραρχία στην επίθεση του Ολυμπιακού. Πρώτος παραμένει ο Ελ Αραμπί, με τον Τικίνιο να αποτελεί ισότιμη επιλογή, αλλά να είναι μεταξύ 11άδας και πάγκου. Πίσω από τον Τικίνιο, Χασάν δεν ήταν εύκολο να παραμείνει ως τρίτος φορ. Αυτό μοιάζει να είναι το «σκεπτικό» πίσω από αυτό το θέμα. Επαναλαμβάνουμε, δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο στη συγκεκριμένη υπόθεση και μεταφέρουμε απλώς τι λένε στην Τουρκία. Αλλά ο Χασάν αναμένεται να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, αφού ο Μαρτίνς δείχνει διάθεση να ποντάρει και στον Αλγκασίμ Μπα, ενώ από πίσω υπάρχει και ο νεαρός Πινακάς.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες, δεν θα μπει οψιόν αγοράς, για τον Αιγύπτιο σέντερ φορ, πράγμα το οποίο σημαίνει πως στο τέλος του δανεισμού του, θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης