Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθ' οδόν για την Ελλάδα οι Αφρικανοί!

Καθ' οδόν για την Ελλάδα οι Αφρικανοί!
Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:53

Η μεγάλη αγωνία του Ολυμπιακού, για την ασφαλή επιστροφή των ποδοσφαιριστών του, από τη Γουινέα, στην Ελλάδα (στην Ευρώπη αρχικά και από εκεί στη βάση τους) των Αγκιμπού και Μαντί Καμαρά, αλλά και του Κανέ στη Νέφτσι, παίρνει τέλος. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι σε διαδικασία επιστροφής, αφού όπως έχει γίνει γνωστό, κατάφεραν να αναχωρήσουν από τη Γουινέα και να βρίσκονται σε διαδικασία επιστροφής.

Ο Μαρτίνς βλέπει πλέον ορατή τη δυνατότητα να τους έχει στα χέρια του άμεσα, ίσως και αύριο, για να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή και να αρχίσουν να δουλεύουν, μαζί με την ομάδα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο, την Κυριακή, στο Καραϊσκάκη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως και ο Κανέ (δανεικός στη Νέφτσι) αλλά και ο Ναμπί Κεϊτά της Λίβερπουλ, αλλά και ο Μορέιρα του ΠΑΣ Γιάννινα, δείχνουν να μετράνε αντίστροφα για την επιστροφή τους στη βάση τους, έχοντας αφήσει πίσω την κατάσταση στη χώρα τους, το πραξικόπημα και όλη αυτή την ένταση, η οποία έφερε μεγάλη ανησυχία στους συλλόγους. Ένα πραξικόπημα είναι σημαντικό θέμα, αν μη τι άλλο, αλλά εν προκειμένω το ζήτημα πήρε άλλες διαστάσεις, λόγω του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης