Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σύστημα ρίχνει λάσπη για να ελέγχει τη διαιτησία

Το σύστημα ρίχνει λάσπη για να ελέγχει τη διαιτησία
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 - 00:33

Η εκτόξευση λάσπης είναι μέσα στο πρόγραμμά τους στην προσπάθεια που κάνουν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι για να κρατήσουν τον έλεγχο της διαιτησίας. Αναφερόμαστε στο μπούλινγκ που κάνουν με όχημα την προπαγάνδα τους, με αφορμή ότι κάποιοι πρώην διαιτητές υπέβαλαν αίτηση για να μπουν στην ΚΕΔ και ο Κλάτενμπεργκ τους πήρε συνέντευξη.

Στους συγκεκριμένους πρώην διαιτητές, τους οποίους έβγαλαν από τους πίνακες, η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι επειδή δεν τους μιλάνε, δεν έχουν να καταλογίσουν κάτι. Άλλωστε, επί «εξυγίανσης»... ξέφυγε η διαιτησία, ήρθε ξένη ΚΕΔ, ήρθαν ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι, επειδή κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες τους οποίους, παρόλα αυτά, κρατάνε στους πίνακες.

Όσοι δέχονται λάσπη, δέχονται επίθεση με αοριστολογίες, δεν κατηγορούνται για κάτι και όσοι κατηγορήθηκαν αθωώθηκαν από τη δικαιοσύνη, άρα κατηγορήθηκαν άδικα. Όμως, οι συγκεκριμένοι πρώην ρέφερι, που είναι αποκλεισμένοι και από τους πίνακες των παρατηρητών διαιτησίας, δεν έκαναν εξόφθαλμα λάθη που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και η μέγιστη διαφορά είναι ότι τους τωρινούς τους κρατάνε στους πίνακες. Γινόταν επί Περέιρα, γίνεται και επί Κλάτενμπεργκ.

Με την ευκαιρία: Θα είχε πολύ γέλιο αν ο Κλάτενμπεργκ διάβαζε τις εκθέσεις τωρινών παρατηρητών σε συνδυασμό με την απόδοση των ρέφερι. Ακόμα, καλύτερα αν αποφάσιζε να ανακοινώσει και τους βαθμούς που βάζουν στους διαιτητές.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Κλάτενμπεργκ, ως πρόεδρος της ΚΕΔ, δεν διαφέρει από τους προηγούμενους. Άλλωστε, δεν έκανε καν δικούς του πίνακες. Παρόλα αυτά... έφτυσε μια ολόκληρη κατηγορία διαιτητών, κρίνοντας ότι κανείς δεν είναι κατάλληλος να ανέβει στη Super League από τη Super League 2. Φαίνεται ότι κάτι ξέρει και δεν μας το λέει, καθώς η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει πάνω από 50 διαιτητές!

Με την ευκαιρία, δεν θα είναι απίθανο οι τρεις Έλληνες που θα στελεχώσουν την ΚΕΔ να ανακοινωθούν την Πέμπτη (9/9) καθώς συνεδριάζει η ΕΕ και έχει θέμα ΚΕΔ. Επειδή ο κόσμος είναι μικρός, ο Κλάτενμπεργκ θα κριθεί από αυτούς που θα επιλέξει. Χώρια που τόσο καιρό του στέλνουν μηνύματα, με τη μορφή ρεπορτάζ, για αρεστούς και μη. Ας μην ανησυχούν, όλοι οι αρεστοί θα είναι μέσα, πρώτα οι δυο (Μάνταλος, Καλύβας), μετά θα ακολουθήσει και ο τρίτος (Καλογερόπουλος) που ξεκίνησε ως πρώτο φαβορί!

Διαβάστε επίσης