Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Καραπαπάς τους έβγαλε στη σέντρα για τη δωροδοκία

Ο Καραπαπάς τους έβγαλε στη σέντρα για τη δωροδοκία
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:48

Καταιγίδα ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση του τερματοφύλακα του Αρη, Μάριου Σιαμπάνη καθώς σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία σε βάρος ενός πρώην υπαλλήλου του ΠΑΟΚ και του συνοδού του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η κατηγορία είναι ξεκάθαρη: «Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί «Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων – Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού».

Οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν μετά από καταγγελία που έκανε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς και αφορούσε το ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ 1-0 που έγινε στις 13 Δεκεμβρίου 2020 και αφορούσε περιστατικό που έλαβε χώρα στις 10-12-2020 στην περιοχή των Πεύκων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, όπου «ο 46χρονος με τον 41χρονο προσέφεραν στον αθλητή χρηματικό ποσό, που εκείνος αρνήθηκε, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, η οποία ήταν διαθέσιμη προς στοιχηματισμό από οποιοδήποτε εγγεγραμμένο μέλος του συνόλου των αδειοδοτούμενων στοιχηματικών σελίδων που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια».

Για να το πούμε πιο απλά οι εξελίξεις δικαίωσαν τον Καραπαπά. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε σκανδαλάρα, τη στιγμή που κάποιοι πανηγυρίζουν ότι αθωώθηκε ο ΠΑΟΚ! Αυτό βρήκαν να πουν; Επαναλαμβάνουμε: Οσο και αν η προπαγάνδα προσπαθεί να κάνει το «μαύρο άσπρο» πρόκειται για σκανδαλάρα. Και επειδή το θέμα είναι σοβαρό καλό είναι να ασχοληθεί ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Αν ο Καραπαπάς δεν είχε κάνει την καταγγελία, μπορεί να μην γινόταν τίποτα. Άρα, τους έβγαλε στη σέντρα.

Επίσης, δεν είναι σημαντικό που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός πρώην υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Αυτό σημαίνει και ότι η υπόθεση έχει δρόμο και κανείς δεν ξέρει αν θα βγάλουν κι άλλα στη συνέχεια, καθώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έγραψε στο Facebook «δυο λέω, δέκα ξέρω. Προσέξτε λοιπόν ορισμένοι να μην ανοίγεστε»...

Υπενθυμίζουμε όσα ρωτούσε ο Καραπαπάς στον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, όταν κατάγγειλε τη δωροδοκία (σύμφωνα με τη δικογραφία) του Σιαμπάνη:

«1) Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα... έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακούλα ναι ή όχι;

2) Είχε μαζί του σκληρό ποινικό-μπράβο ο οποίος ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

3) Είναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;»

Διαβάστε επίσης