Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ασχοληθεί ο Γεραπετρίτης με τη σκανδαλάρα;

Θα ασχοληθεί ο Γεραπετρίτης με τη σκανδαλάρα;
Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:15

Η υπόθεση δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη είναι πολύ σοβαρή. Από την πρώτη στιγμή ήταν. Άλλωστε, μιλάμε για δωροδοκία και προσπάθεια να τον επηρεάσουν για να έχει μειωμένη απόδοση πριν από το παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.

Σήμερα, μάλιστα, το θέμα ήρθε και πάλι στην επιφάνεια, μιας και σημειώθηκαν εξελίξεις. Σοβαρές εξελίξεις. Για την ακρίβεια, ασκήθηκε δίωξη σε δύο άτομα, ένας εκ των οποίων είναι πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Θυμίζουμε, την καταγγελία είχε κάνει ο Κώστας Καραπάς και οι εξελίξεις τον δικαιώνουν.

Εναντίον των δύο ατόμων σχηματίστηκε ήδη δικογραφία.

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους σχημάτισαν δικογραφία, στο πλαίσιο μεθοδικής και επιστάμενης έρευνας που διενήργησαν, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 46 και 41 ετών για περίπτωση απόπειρας δωροδοκίας επαγγελματία αθλητή.

Η σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφορά σε παράβαση της Νομοθεσίας περί “Ερασιτεχνικού και Επαγγελματικού αθλητισμού κ.α. διατάξεων - Προσφοράς σε αθλητή δώρων με σκοπό τον επηρεασμό του αποτελέσματος αγώνα ομαδικού αθλήματος, ο οποίος περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις του εσωτερικού”», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, πως η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Δεν πρέπει, λοιπόν, να ασχοληθεί ο Γιώργος Γεραπετρίτης;

Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να λάμψει η αλήθεια για να δούμε αν προκύπτουν και τίποτα άλλα. Θα ασχοληθεί ο Υπουργός Επικρατείας με την υπόθεση Σιαμπάνη και τη δωροδοκία;

Διαβάστε επίσης