Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα, δεν γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο μας (photo)

Μα, δεν γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο μας (photo)
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:41

Ανοίγεις να διαβάσεις τα πρωτοσέλιδα, να πάρεις έτσι μια πρώτη εικόνα, για το τι υπάρχει στην επικαιρότητα… Και πέφτεις πάνω σε αυτό:


Πέφτεις, όμως και από τα… σύννεφα; Μπα… Εδώ οι άνθρωπο φώναζαν και πανηγύριζαν τα… 6-5 στην ΕΠΟ, λες και πήραν πρωτάθλημα, νταμπλ, Ευρωπαϊκό… Μιλάμε για τόσο άγαρμπη εκδήλωση της… «εξυγίανσης» του ποδοσφαίρου μας. Αλήθεια, τώρα, πέφτει κανείς από τα σύννεφα; Γιατί εμείς το λέμε… χαριτολογώντας, στον υπότιτλο του κειμένου. Προφανώς και δεν πέσαμε από τα σύννεφα.

Προφανώς και δεν πιστέψαμε ποτέ ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι «παρεμβάσεις free» και ότι οι αρχές αυτού αποφασίζουν και δρουν ανεπηρέαστα, από ομάδες και παράγοντες. Όχι, κανείς δεν έχει να πει τίποτα, για τον τρόπο με τον οποίο το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρτια οργανωμένο, δουλεύει ρολόι και -κυρίως- δεν έχει… αγαπημένα παιδιά. Δεν έχει ευνοούμενους και… αποπαίδια. Το απολύτως χειρότερο, δε, είναι ότι τα… αποπαίδια του συστήματος είναι η πραγματική εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή την οποία θα έπρεπε να έχει…

Αλήθεια, συγκινείται κανείς από αυτά τα οποία συμβαίνουν από χθες; Ασχολείται κανείς επισήμως, να δει τι είδους παρεμβάσεις έκανε η ΑΕΚ στο έργο Ζαγοράκη, και ποιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι τον έφεραν στο «αμήν» και στην παραίτηση; Μπα, ε; Σιγά, δεν έγινε και τίποτα, η ΕΠΟ έμεινε ακέφαλη και αναλαμβάνει ο Δημητρίου των… αναβολών του τελικού Κυπέλλου. Όλα καλά.

Διαβάστε επίσης