Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όποιος και να παίξει την Κυριακή, μόνο νίκη!

Όποιος και να παίξει την Κυριακή, μόνο νίκη!
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:39

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» της Σούπερ Λιγκ, με στόχο το να κάνει το πρώτο, από τα πολλά βήματα, τα οποία απαιτούνται, για να έρθει στο λιμάνι και το 47ο. Ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι το πρωτάθλημα και άπαντες στο Ρέντη το γνωρίζουν αυτό. Πρώτος ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη διάκριση στην Ευρώπη και να επιχειρήσει να πάει όσο πιο μακριά γίνεται (ακόμη και μέχρι το φινάλε) στο Europa League, αλλά ο τίτλος στην Ελλάδα είναι πάντοτε προτεραιότητα. Και ο προπονητής του Θρύλου προβληματίζεται. Ο Μαρτίνς έχει θέματα, άρα και σκέψεις, αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, κόντρα στον Ατρόμητο. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. «Τρίποντο και μόνο».

Όποιοι και να παίξουν οφείλουν να μπουν μέσα στο γήπεδο και να νικήσουν. Και δη εμφατικά. Με άνεση και βγάζοντας μία καλή εικόνα. Η ομάδα, αγώνα με τον αγώνα θα «στρώνει», θα βρίσκει ρυθμό, θα εμφανίζεται ολοένα και πιο «δεμένη» και καλύτερη. Μέχρι να συμβεί αυτό, σημασία -θα- έχουν πρώτα απ’ όλα τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός οφείλει να μπει στο Καραϊσκάκη, την Κυριακή στις 20:30 και να πάρει τη νίκη, ανεξαρτήτως του πως θα είναι δομημένη η 11άδα.

Οι Αφρικανοί πέρασαν περιπέτεια και έχουν χάσει ρυθμό και προπονήσεις. Μπουχαλάκης-Ανδρούτσος έπαιξαν φουλ με την Εθνική, σε τρία ματς, όπως και ο Ρέαμπτσιουκ, με τη Μολδαβία… Θυμίζουμε ότι εκτός είναι και ο Βατσλίκ, με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να πρέπει να σχεδιάσει διαφορετικά, το πλάνο του. Δεδομένα θα έχουμε αλλαγές. Αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Με τόσο πλούσιο ρόστερ, η ομάδα οφείλει να μπει στο γήπεδο την Κυριακή και να πάρει το ματς, με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης