Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέρα με τη μέρα για Βατσλίκ, δύσκολα ο Μασούρας

Μέρα με τη μέρα για Βατσλίκ, δύσκολα ο Μασούρας
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:24

Ο Μαρτίνς μετράει τις επιλογές του. Μετράει τους διαθέσιμους παίκτες. Και μέχρι και αύριο, Παρασκευή 10/9 θα συνεχίσει να μετράει τους διεθνείς, οι οποίοι θα έχουν επιστρέψει, τους τραυματίες, οι οποίοι κινούνται σε ρυθμό αποθεραπείας, αλλά και την κόπωση εκείνων που έχουν διεθνή παιχνίδια, στα πόδια τους.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα, πέραν των διεθνών, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών και δη τραυματιών, οι πιθανώς να μπορέσουν να είναι παρόντες άμεσα, πιθανώς και όχι… Πάμε μέρα με τη μέρα για Βατσλίκ, δύσκολα ο Μασούρας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν διαφορετικές περιπτώσεις. Και μία τρίτη ο Εμβιλά.

Ο Βατσλίκ είχε χτυπήσει στο Τσεχία-Βέλγιο και είναι σε κατάσταση καθημερινής επανεκτίμησης, από το ιατρικό επιτελείο του Θρύλου. Το παλεύει γιατί θέλει να προλάβει και τον Ατρόμητο, αλλά -κυρίως- να είναι έτοιμος για την Αντβέρπ. Είναι αποφασισμένος να δώσει τη μάχη του.

Σε ό,τι αφορά τον Μασούρα, έκανε και χθες ατομικό. Σημαντική είναι η Πέμπτη, αλλά και η Παρασκευή. Θα φανεί εάν ο Έλληνας άσος θα είναι παρών την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν δεν είναι 100% έτοιμος, ξέρουμε ότι ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει να τον ρίξει στη μάχη…

Τέλος, για τον Εμβιλά υπάρχει η μικρότερη ανησυχία, από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο Γάλλος ένιωσε μία ενόχληση, στην προπόνηση της Τετάρτης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει θέμα σοβαρό και αναμένεται να είναι ΟΚ, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνημα με πρόκληση... Φωτιά

Ξεκίνημα με πρόκληση... Φωτιά

Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε VAR στο ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος και σα να μην έφτανε αυτό σφυρίζει ο Θεσσαλονικιός Γκορτσίλας που δίνει εξετάσεις ...εξυγίανσης για διεθνής.