Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός με Μαρτίνς: Πρεμιέρα σημαίνει νίκη (videos)

Ολυμπιακός με Μαρτίνς: Πρεμιέρα σημαίνει νίκη (videos)
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:20
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ είναι σχεδόν εδώ. Έφτασε, πρακτικά, έστω και με σημαντική καθυστέρηση. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται, ώστε την Κυριακή το βράδυ, στις 20:30, να κάνει το πρώτο από τα πολλά βήματα, τα οποία απαιτούνται, σε αυτό τον «μαραθώνιο, ο οποίος ευελπιστούμε όλοι ότι θα τον οδηγήσει στην κατάκτηση του 47ου. Η αρχή γίνεται με την ομάδα του Ατρόμητουυ, την οποία ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την προσεχή Κυριακή. Και αν ο σοφός λαός έχει δίκιο (που έχει) η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με σωστό τρόπο στη σεζόν, για να βάλει τις βάσεις για τη συνέχεια. Με νίκη, δηλαδή.

Όπως κάνει χαρακτηριστικά, επί ημερών Μαρτίνς, αδιάλειπτα και αδιαπραγμάτευτα. Ο Θρύλος, από τη σεζόν 2018-19 και έπειτα, δηλαδή με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκ του, δεν έχει χάσει πρεμιέρα. Πάμε να δούμε τι έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά, στα ματς αυτά.

Σεζόν 2018-19

1η Αγωνιστική - 26/8/2018

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0

62’ Χριστοδουλόπουλος

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2018-19, μόνο γιατί έχασε… ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Είχε τρομερές φάσεις, η μία μετά την άλλη, αλλά δεν κατάφερνε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών. Το έκανε, τελικά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έδωσε τη νίκη.

Σεζόν 2019-20

1η Αγωνιστική - 24/8/2019

Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης 1-0

6’ Ελ Αραμπί (πέν.)

Σέντρα στη σεζόν 2019-20, με τον Θρύλο να υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως και την προηγούμενη σεζόν, ο Θρύλος δεν έκαμψε εύκολα την αντίσταση του αντιπάλου του, αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς. Ο Αστέρας έβαλε δύσκολα στον Θρύλο, αλλά εκείνος δεν… μάσησε και άρχισε το πρωτάθλημα με νίκη.

Σεζόν 2020-21

2η Αγωνιστική - 18/9/2020

Ολυμπιακός-Αστ. Τρίπολης 3-0

59’ Φορτούνης, 64’, 88’ Μασούρας

Σε αντίθεση με την πρεμιέρα της σεζόν 2019-20, αλλά και με το τι γίνεται… συνήθως στα πρωταθλήματα, ο Θρύλος άρχισε την περσινή σεζόν από τη 2η Αγωνιστική, αφού κατά την πρώτη έπαιζε… τελικό Κυπέλλου. Έτσι, το ντέρμπι με την ΑΕΚ μετατέθηκε και η πρεμιέρα του Θρύλου έγινε από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ξανά στο Καραϊσκάκη, για τη 2η αγωνιστική. Πειστικός ο Θρύλος, από νωρίς και πέρσι στη σεζόν, έβαλε τρία γκολ στον Αστέρα, όλα… Ελληνικά. Στο δεύτερο μέρος, όμως…

Διαβάστε επίσης