Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Υπόθεση «μπακ»: Ανοικτές «κεραίες», αλλά…

Υπόθεση «μπακ»: Ανοικτές «κεραίες», αλλά…
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:42
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δεν συνηθίζει ο Ολυμπιακός να ενεργοποιεί την αγορά των ελευθέρων παικτών. Συνηθίζει να κλείνει αρκετά νωρίς το ρόστερ του. Ωστόσο φέτος έμεινε μια εκκρεμότητα. Αυτή της απόκτησης ενός δεξιού μπακ. Τη θέση μπορούν να καλύψουν οι Λαλά (είναι η βασική του θέση), Ανδρούτσος (παίζει εκεί κατά συνθήκη, όσο και αν το έχει κάνει… επάγγελμα) και Καρμπόβνικα (είναι δεξιοπόδαρος, αλλά η βασική του θέση είναι αριστερός μπακ), με αποτέλεσμα ο Μαρτίνς να θεωρεί πως η ομάδα του θα χρειαζόταν ενδεχομένως κάτι καλύτερο.

Αυτό δεν είναι εύκολο να βρεθεί, από την αγορά των ελευθέρων παικτών. Λύσεις υπάρχουν. Άλλες μπορεί να είναι ακριβές, άλλες να μην πληρούν τις προϋποθέσεις, οι οποίες απαιτούνται, για να πάρει κάποιος τη θέση και να την ανεβάσει επίπεδο… Ο Ολυμπιακός σκανάρει την αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών, για την πιθανότητα εύρεσης ενός ακραίου μπακ, αλλά δεν μοιάζει πιθανό να προχωρήσει.

Πάντως, να κάνει άλλη μεταγραφή εν γένει ο Ολυμπιακός, είναι απίθανο. Ο Πέδρο Μαρτίνς, παρά τον παραγκωνισμό του Σεμέδο και την αποχώρηση Χασάν, θεωρεί ότι με τις λύσεις τις οποίες διαθέτει, για τις θέσεις, είναι καλυμμένος. Επομένως, η έρευνα του Θρύλου επικεντρώνεται στην -πιθανή- εύρεση ενός δεξιού μπακ.

Αυτό σημαίνει πως ο Θρύλος θα την κάνει την κίνηση, αλλά μόνο αν βρει κάτι ικανοποιητικό. Ειδάλλως, η ομάδα θα πορευτεί ως έχει και θα επιχειρήσει να κάνει διορθωτική κίνηση τον Γενάρη.

Διαβάστε επίσης