Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας αρχίσει από την πεντάδα και… βλέπει

Ας αρχίσει από την πεντάδα και… βλέπει
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:11

Στον Παναθηναϊκό νιώθουν… πίεση, λένε. Για να πάνε ψηλά. Ας αρχίσουν από την πεντάδα και μετά… βλέπουν. Μία ομάδα, η οποία δεν κατάφερε πέρσι να βγει Ευρώπη, έχει… πίεση να κάνει σεζόν πρωταθλητισμού, από που και ως που; Ας βγουν να πουν καθαρά ότι στόχος τους είναι να πιάσουν φέτος την Ευρώπη. Αυτό που δεν κατάφεραν πέρσι. Μέχρι τότε, άλλωστε, είχαν και απαγόρευση από την Ευρώπη, οι… πρεσβευτές της δεκάρας, οι οποίοι όχι μόνο δεν έβλεπαν Ευρώπη λόγω μικρού μεγέθους (πλέον), αλλά και επειδή τους είχαν ρίξει και… ban.

Ας αφήσουν, λοιπόν, τις… μεγάλες απαιτήσεις. Και την πίεση. Ας αρχίσουν να… στέκονται λιγάκι, ξανά, γιατί μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να… μπουσουλάνε. Να προσπαθούν να ακολουθήσουν λιγάκι κατά πόδας την «εξυγίανση», μπας και λάβουν… κάνα κοκαλάκι. Κάνα κυπελλάκι, καμιά θεσούλα στην Ευρώπη, ό,τι μπορούν…

Μεγάλες απαιτήσεις έχουν οι μεγάλες ομάδες. Και αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός μεγάλη ομάδα, δεν είναι. Ιστορική, ίσως, αν και το σύνθημα των ΓΑΥΡΩΝ είναι.. γνωστό. Για την ιστορία του ΠΑΟ και το πως έχει αναγάγει εαυτόν σε… αιώνιο αντίπαλο του «γίγαντα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πίεση έχουν οι μεγάλες ομάδες, για πρωταθλητισμό, για αποτελέσματα, για τίτλους. Ο Παναθηναϊκός ας κοιτάξει να βρει τον δρόμο για την πεντάδα και… βλέπει.

Διαβάστε επίσης