Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πατάει γκάζι για Αντβέρπ, ο Βατσλίκ

Πατάει γκάζι για Αντβέρπ, ο Βατσλίκ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:34
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός κινείται αποκλειστικά σε ρυθμό Ατρόμητου. Απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου, ο Θρύλος κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα και θέλει φυσικά να δώσει την κατάλληλη εκκίνηση, για να έρθει και φέτος το 47ο. Κόντρα στην ενισχυμένη ομάδα του Περιστερίου, ο Μαρτίνς δεν μπορεί, όπως όλα δείχνουν, να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, από το ματς της Τσεχίας, με το Βέλγιο και έτσι δεν κατάφερε ούτε σήμερα, να προπονηθεί. Αυτό σημαίνει είναι από δύσκολο, έως απίθανο, να υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής και θα κάνει αγώνα δρόμου, για να είναι έτοιμος την Πέμπτη. Να μπορέσει, δηλαδή, να παίξει κόντρα στην Αντβέρπ, στο Καραϊσκάκη, για το Europa League.

Ο Εμβιλά, αντιθέτως, μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι είναι 100% ΟΚ και έτοιμος να παίξει, εφόσον έχει κάνει και τη σημερινή, αλλά θα έχει κάνει και την αυριανή προπόνηση. Ο Μαρτίνς τον υπολογίζει και αναμένεται να του δώσει χρίσμα βασικού.

Σε ό,τι αφορά τον Μασούρα, τέλος, ο Έλληνας δεν κατάφερε ούτε σήμερα να αλλάξει ρυθμό και να βγει από το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ο Μαρτίνς να τον τσεκάρει και στην αυριανή (Σάββατο) προπόνηση, προκειμένου να δει εάν θα τον έχει, για το ματς της Κυριακής. Έχει χάσει πολλές προπονήσεις και λογικά με μία δεν θα το ρισκάρει ο Μαρτίνς, να τον έχει στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης