Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα Σούπερ Λιγκ, ίδια απαίτηση: Εμείς τον τίτλο!

Νέα Σούπερ Λιγκ, ίδια απαίτηση: Εμείς τον τίτλο!
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:27

Για τον Ολυμπιακό ο στόχος δεν αλλάζει. Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει, θέλει να είναι πρωταθλητής. Είναι απλό, όσο είναι και κατανοητό. Όχι μόνο στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και στους αντιπάλους του, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι όχι μόνο δεν κατάφεραν να κλείσουν την «ψαλίδα», σε σχέση με πέρυσι, αλλά αντιθέτως εκείνη άνοιξε κιόλας. Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε, σε σχέση με την περσινή του ομάδα, την ώρα που εκείνοι δεν έκαναν παρά ελάχιστα πράγματα, για να ανεβάσουν το επίπεδό τους, πιο κοντά σε εκείνο του Θρύλου. Κάθε άλλο.

Έτσι, λοιπόν, δείχνουν από… νωρίς, να στρέφονται σε άλλες λύσεις. Στην προπαγάνδα. Στις εντυπώσεις. Στην πόλωση. Αυτά τα οποία ξέρουν καλά να κάνουν. Αυτά στα οποία έχουν εντρυφήσει, εδώ και χρόνια. Δεν είχαν, άλλωστε, τίποτα να πουν για τον Ολυμπιακό. Μόνο… κακογραμμένα σενάρια. Όπως αυτά τα οποία διαβάζουμε αυτές τις ημέρες… Κακογραμμένα και κακοπαιγμένα, από έναν ‘στρατό’ ηθοποιών β’ διαλογής, οι οποίοι θυμίζουν κάτι διόλου αστείες εκπομπές, δήθεν ριάλιτι, στις οποίες το ταλέντο… λείπει (για να το πούμε κομψά). Κάπως έτσι και τώρα. Κακογραμμένα, κακοπαιγμένα σενάρια, με τον Ολυμπιακό ΔΗΘΕΝ «κατηγορούμενο». Ξανά. Και ξανά.

Άρχισαν από νωρίς φέτος. Πολύ νωρίς. Ξέρουν ότι αν ο Ολυμπιακός νικήσει τις πρώτες 2-3 αγωνιστικές… τον έχασαν. Δεν τον φτάνουν ποτέ. Και έτσι έβαλαν μπροστά τα… φοβερά και τρομερά τους σχέδια. Τις… φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις τους, με τις οποίες γελά το πανελλήνιο. Όπως και να ‘χει, η ουσία είναι μία: Εμείς τον τίτλο. Το ποδόσφαιρό μας και τα μάτια μας. Να είναι η ομάδα καλά, να παίζει την μπάλα της, να βάζει στα δίχτυα του αντιπάλους και… όλα καλά. Θα έρθουν όπως πρέπει. Και ας αφήσουν, ο Μαρτίνς και οι παίκτες του, τους άλλους να… καταστρώνουν σενάρια. Και να ανεβάζουν «παραστάσεις». Χρειαζόμαστε την κωμωδία στη ζωή μας, είναι η αλήθεια…

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Επιστροφή του νεαρού κάτω από τα γκολπόστ αναμένουμε, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο.