Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτίνς: Πάντα στο μυαλό η «διαχείριση»

Μαρτίνς: Πάντα στο μυαλό η «διαχείριση»
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:09

Είναι ο πλέον «ευλογημένος» προπονητής της Σούπερ Λιγκ. Ο μόνος, ο οποίος είναι τη Διοίκηση της ομάδας του, να του κάνει ακόμη καλύτερη, την ήδη εξαιρετική ομάδα, την οποία είχε στα χέρια του. Είναι όμως παράλληλα και ο πιο… ταλαιπωρημένος προπονητής της Σούπερ Λιγκ. Γιατί;

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη ατυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει χτυπηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών του. Έχει χτυπηθεί λυσσαλέα από τον κορονοϊό και μάλιστα σε σημεία-«κλειδί» μέσα σε μια σεζόν… Έχει αναγκαστεί να δώσει μεγάλα ματς εν μέσω τρανταχτών απουσιών, τραυματισμών και τιμωριών. Έχει κληθεί να αντιμετωπίσει αναβολές σε τελικό Κυπέλλου, σε έναρξη Σούπερ Λιγκ, αλλά και -ως επί το πλείστον- εχθρικό κλίμα, όποτε αγωνίζεται μακριά από την έδρα του.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Μαρτίνς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές του, πριν από κάθε ματς. Δεν μπορεί πάντα να πηγαίνει σε «δεδομένες» λύσεις, αφού οφείλει να έχει στο μυαλό του και τι υπάρχει μπροστά. Ο Ολυμπιακός είναι, επίσης, η ελληνική ομάδα με την πιο σταθερή παρουσία στην Ευρώπη και -κατά κανόνα- η μοναδική από τη Σούπερ Λιγκ, η οποία είχε διαρκώς παιχνίδι Τετάρτη-Κυριακή, Τρίτη-Σάββατο, Πέμπτη-Κυριακή. Εδώ και χρόνια. Επομένως, ήταν επιβεβλημένο, για τον Πέδρο Μαρτίνς, να κοιτάζει πάντα μπροστά.

Που το πάμε με όλα αυτά; Στην επιλογή για το αριστερό μπακ. Η καταπόνηση του Ρέαμπτσιουκ, αλλά και το γεγονός ότι ο Μαρτίνς θα ήθελε να τον έχει στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Πέμπτης, με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Καρμπόβνικ θα πάρει προβάδισμα για να μπει βασικός κόντρα στον Ατρόμητο. Μένει να φανεί αν αυτή η σκέψη του Μαρτίς γίνει πράξη, ή αν θα ποντάρει στην εμπειρία του Ρέαμπτσιουκ, σε Ολυμπιακό κλίμα, σε σχέση με τον νεοεισελθόντα Καρμπόβνικ.

Διαβάστε επίσης

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την θύρα 13!

Παναθηναϊκός: Έκλεισε την θύρα 13!

Αδυνατεί να εγγυηθεί την ασφάλεια με τις θύρες 13 και 14 ανοικτές και έτσι προέβη σε σχετική ανακοίνωση. Ας μας πουν ξανά για το Καραϊσκάκη, ε;

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Όλα δείχνουν Τζολάκη

Επιστροφή του νεαρού κάτω από τα γκολπόστ αναμένουμε, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο.