Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στην πείνα» για κάναν τίτλο: Αφού δεν μπορεί να κουμαντάρει δυο «καρπούζια»!

«Στην πείνα» για κάναν τίτλο: Αφού δεν μπορεί να κουμαντάρει δυο «καρπούζια»!
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:55

Κατευθείαν στο «ψητό». Δεν το απέδειξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και στο προηγούμενο πέρασμά του, από τον ΠΑΟΚ, ότι… δεν μπορεί να κουμαντάρει δύο «καρπούζια»; Δεν το έδειξε ξεκάθαρα, με τη διαχείριση την οποία έκανε στην ομάδα του, προκειμένου να ικανοποιήσει την… ασύλληπτη «πείνα» στην οποία βρισκόταν ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη, για να πάρει κάναν τίτλο και να μην είναι κάτω και από τον Άρη, σε πρωταθλήματα…

Ο ΠΑΟΚ έκανε… ροτέισον στην Ευρώπη, την τελευταία φορά, κατά την οποία ο Λουτσέσκου καθόταν στον πάγκο. Και τα αποτελέσματα τα θυμόμαστε όλοι. Τι γέλιο είχε πέσει, από χωριό σε χωριό και από χωριό σε πόλη, σε όλη την Ευρώπη… Το… ψιλοέλεγε κιόλας. Ότι κάνει ροτέισον. Όχι επίσημα, το διάβαζες δεξιά-αριστερά σε ορισμένους… ταγμένους, από τους οποίους… ξέφευγε η αλήθεια. «Ρίχνει το βάρος στο ματς με τον Παναιτωλικό (τυχαίο παράδειγμα) ο Λουτσέσκου», διάβαζες… Και καταλάβαινες ότι έρχεται και άλλη… ευρωξεφτίλα, για τον ευρωανύπαρκτο.

«Θα είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί θέλουμε να πετύχουμε στο Conference League. Γνωρίζουμε πως θα πρέπει, για να προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις, να έχουμε όλους τους παίκτες ενεργούς κι όλοι να νιώθουν υπεύθυνοι και πως έχουν το σεβασμό μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Αν έχουμε αυτή τη νοοτροπία και την πνευματική υγεία, μπορούμε να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. θα προσπαθήσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδια σαν να είναι τελικός», είπε ο Λουτσέσκου στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ερωτηθείς για το Conference League. Μοιάζει με… ντρίμπλα ε; Μάλλον θα διαβάζουμε και φέτος για το που «ρίχνει το βάρος» ο Ρουμάνος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης