Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνε το όπως πέρυσι (video)

Κάνε το όπως πέρυσι (video)
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:24

Ο Ολυμπιακός είχε… διαλύσει με 4-0 τον Ατρόμητο, κατά την περσινή επίσκεψή του στο Καραϊσκάκη, για τη Σούπερ Λιγκ. Κάνε το ξανά, Θρύλε. Δείξε από την πρώτη αγωνιστική κιόλας, ποιος είναι το μεγάλο «αφεντικό» και στο εφετινό πρωτάθλημα. Ποιος είναι ο Νο1 υποψήφιος για να κατακτήσει τον τίτλο. Δείξε με το «καλημέρα» τι μπορείς να κάνεις, απέναντι στους αντιπάλους σου, στο πρωτάθλημα…

Στις 17/10 του 2020 ο Θρύλος υποδέχθηκε στο Καραϊσκάκη τον Ατρόμητο, για τη Σούπερ Λιγκ και έδειξε εκ νέου την ανωτερότητά του, απέναντι σε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και σε εκείνη του Περιστερίου, εν προκειμένω. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε, στο δεύτερο ημίχρονο, να βάλει τέσσερα γκολ στον αντίπαλό του και να τον νικήσει, παίρνοντας ακόμη ένα τρίποντο, στον δρόμο προς το 46ο.

Ο μέγας Ελ Αραμπί είχε κάνει χατ τρικ, πετυχαίνοντας το πρώτο, το τρίτο και το τέταρτο γκολ του Ολυμπιακού, στο 51’ με σουτ, στο 82’ με σουτ και στο 87’ με τον ίδιο τρόπο. Ο Χασάν είχε κάνει στο 65’, το 2-0, για τον Θρύλο. Να θυμηθούμε:

Διαβάστε επίσης