Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Μάχες σε Φρανκφούρτη και Πόλη! (photos)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Μάχες σε Φρανκφούρτη και Πόλη! (photos)
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:51

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται σήμερα στη «μάχη» του πρωταθλήματος Ελλάδας, έχοντας δει την Αντβέρπ να παίζει με την Έουπεν, από χθες Σάββατο. Οι άλλοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, στον Δ’ όμιλο του Europa League, ωστόσο, παίζουν επίσης σήμερα! Δύο εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το… πρόγραμμα. Τόσο η Άιντραχτ, όσο και η Φενέρ, παίζουν στο… σπίτι τους, πριν αναμετρηθούν μεταξύ τους, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η Άιντραχτ υποδέχεται στις 16:30 ώρα Ελλάδας την Στουτγάρδη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Αμφότερες οι ομάδες κινούνται, μέχρι στιγμής… χαμηλά στη βαθμολογία, με την Άιντραχτ να είναι 14η και τη Στουτγάρδη 12η. Αμφότερες, λοιπόν, έχουν μεγάλο κίνητρο, για νίκη. Πράγμα που σημαίνει ότι η Άιντραχτ θα χρειαστεί να κάνει και μεγαλύτερη προσπάθεια, εντός γηπέδου.

Η Φενέρ, από την πλευρά της, ευρισκόμενη στην 4η θέση της τουρκικής Super Lig, υποδέχεται στις 17:00 τη Σίβασπορ, στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Με ματς λιγότερο, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα έχει τη δυνατότητα να κάνει το απόλυτο και να φτάσει τους 12 βαθμούς, ανεβαίνοντας ακόμη και στην 1η θέση του πίνακα, μετά από 4 αγωνιστικές…

Διαβάστε επίσης