Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απώλεια με την ανοχή του Γκορτσίλα!

Απώλεια με την ανοχή του Γκορτσίλα!
Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:30

Στο 0-0 με τον Ατρόμητο έμεινε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Αν δεν τις κάνεις γκολ, δεν κερδίζεις. Και δεν κερδίζεις και υπό την ανοχή του Γκορτσίλα, ο οποίος «ξέχασε» τις κάρτες με τα μαρκαρίσματα των παικτών του Ατρόμητου, ενώ μάλλον δεν υπολόγισε καλά και τις πολλές καθυστερήσεις. Φυσικά, υπάρχει και η φάση με το πέναλτι στον Βαλμπουενά στο 3’! Η ζημιά, έγινε.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 9’ με τη μεγάλη ευκαιρία με τον Τικίνιο. Ο Παπαδόπουλος έκανε το λάθος γύρισμα, ο Βραζιλιάνος φορ πήρε τη μπάλα, πλάσαρε, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου. Η απάντηση ήταν άμεση με την κεφαλιά του Κουλούρη λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, με τον Βατσλίκ να αντιδράει ενστικτωδώς. Στο 25’ ο Τικίνιο έκλεψε, έκανε το γύρισμα αλλά ο Ελ Αραμπί δεν βρήκε για λίγο τη μπάλα. Στο 27’ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι με τον Μουνίθ και στο 28’ ο Λόπες, μετά από στρώσιμο της μπάλας από τον Ελ Αραμπί, σούταρε ψηλά άουτ. Ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς έβγαλε τον Λόπες και πέρασε τον Ονιεκουρού, περιμένοντας περισσότερα πράγματα. Και του έδωσε μεγαλύτερη ενέργεια και ταχύτητα, αλλά όχι και το γκολ που έψαχνε. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που έβαλε μεγάλη πίεση στον Ατρόμητο. Στο 64’ ο Μπουχαλάκης και Εμβιλά είχαν σουτ στα σώματα, ενώ στο 65’ ο Σισέ είχε άστοχη κεφαλιά. Στο 71’ ο Ελ Αραμπί έχασε μεγάλη ευκαιρία από πολύ καλή θέση, ενώ στο 74’ η κεφαλιά του Τικίνιο ήταν άστοχη. Στο 78’ ο Θρύλος έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία: Ο Ονιεκουρού έκανε το τακουνάκι και στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί αστόχησε από κοντά! Η πίεση συνεχίστηκε, όπως και οι χαμένες ευκαιρίες. Στο 85’ το σουτ του Ονιεκουρού σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 87’ ο Τικίνιο από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ (69’ Ανδρούτσος), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (68’ Κούντε), Εμβιλά, Λόπες (46’ Ονιεκουρού), Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης