Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: Κάνει «αγώνα δρόμου»

Μασούρας: Κάνει «αγώνα δρόμου»
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:23

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Γιώργο Μασούρα καλά και ετοιμοπόλεμο. Ο Έλληνας άσος είναι σημαντική μονάδα, για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι το οποίο αναγνωρίζει και ο ίδιος ο Πορτογάλος, κρατώντας τον διαρκώς στο «κάδρο» της 11άδας. Ο Μασούρας κάνει έναν… «αγώνα δρόμου», για να μπορέσει να είναι παρών την Πέμπτη, κόντρα στην Αντβέρπ. Κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει, αν δεν έρθει η Τετάρτη.

Η πιθανότητα συμμετοχής του Έλληνα εξτρέμ, υπολογίζεται από τον Μαρτίνς… μέρα με τη μέρα, όπως λέμε. Ο ίδιος έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό και να μπαίνει ξανά στο πρόγραμμα, αλλά αυτό, ως γνωστόν, δεν αρκεί. Ο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει τον Μασούρα, αν όχι στο 100%, έστω πολύ κοντά σε αυτό. Και πάλι θα ήταν διστακτικός να τον χρησιμοποιήσει, σε εκείνη την περίπτωση. Πόσο μάλλον τώρα, με τον Μασούρα να μην είναι κοντά στο 100%. Ο Μαρτίνς επεξεργάζεται την κατάσταση, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασίσει πως θα κινηθεί. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, θα περιμένει μέχρι το φινάλε της… «διορίας». Μέχρι και την Τετάρτη.

Ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί ιδιαιτέρως στα εξτρέμ, αλλά ο Μασούρας παραμένει υπερπολύτιμη μονάδα. Τόσο σε ό,τι αφορά την τακτική, όσο και σε ό,τι αφορά τη δημιουργία και την εκτέλεση, στην επίθεση. Οι νέοι εξτρέμ του Ολυμπιακού μαθαίνουν ακόμη τα «κατατόπια» αλλά ο Μασούρας τα ξέρει καλά και έχει να προσφέρει πολλά. Για αυτό και ο Μαρτίνς θα τον περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Αν «χωράει»; Φυσικά!

Αν «χωράει»; Φυσικά!

Πως είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν ο Ολυμπιακός θα «χωρέσει» τον Γκάρι Ροντρίγκες, στην ομάδα του;