Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν «χωράει»; Φυσικά!

Αν «χωράει»; Φυσικά!
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:05

Με τόσα εξτρέμ να υπάρχουν και, προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα, να «δένουν» και να γίνονται ακόμη καλύτερα, προοδευτικά, έχει αρχίσει μία συζήτηση, για το αν ο Γκάρι Ροντρίγκες… χωράει στην ομάδα. Πως είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν ο Ολυμπιακός θα «χωρέσει» τον Γκάρι Ροντρίγκες, στην ομάδα του; Υπάρχει ομάδα, η οποία προσπαθεί να πάρει έναν καλό παίκτη και η οποία δεν θα βρει τρόπο να τον «χωρέσει» στην ενδεκάδα;

1) Η σεζόν είναι μακρά και με πολλές υποχρεώσεις, σε τρεις διοργανώσεις. ΟΛΟΙ χρειάζονται και όσο ποιοτικότεροι, τόσο καλύτερα.

2) Ακόμη και μέσα στο ματς, μια αλλαγή μπορεί να δώσει λύση. Όσο πιο ποιοτικός είναι εκείνος, ο οποίος κάθεται στον πάγκο, τόσο το καλύτερο. Πιο πιθανό είναι η αλλαγή να πιάσει τόπο.

3) Ο υγιής ανταγωνισμός σε μία ομάδα είναι, από μόνος του, το καλύτερο «ελιξίριο» για να γίνει αυτή ακόμη καλύτερη, από ό,τι είναι τώρα.

4) Εν προκειμένω ο Γκάρι, όπως και ο Λόπες, αλλά και ο Ονιεκουρού, παίζουν μπροστά και περιφερειακά, σε όλες τις θέσεις. Οι εναλλαγές και οι συνδυασμοί θα είναι τόσο πολλοί, που ο Μαρτίνς θα έχει… άπειρες επιλογές.

5) Δουλειά μιας ομάδας είναι να γίνεται ΔΙΑΡΚΩΣ καλύτερη. Οι μεταγραφές συντείνουν σε αυτό και όσο πιο ποιοτικές, τόσο μεγαλύτερη ώθηση δίνουν στην ομάδα.

Απλά τα πράγματα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, εφόσον βρεθεί η «φόρμουλα» για να έρθει, «χωράει» και «παραχωράει»! Και με την έλευσή του, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, ο Ολυμπιακός θα ανέβει και άλλο επίπεδο!

Διαβάστε επίσης