ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν τον φτάνουν ούτε σε 100 χρόνια

Δεν τον φτάνουν ούτε σε 100 χρόνια
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:15

«Η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, η οποία δεν χρειάζεται ενίσχυση, είναι ο Ολυμπιακός». Λάθος. Μέγα λάθος, για όσους το λένε. Και για αυτό δεν θα φτάσουν ποτέ τον Ολυμπιακό. Ούτε σε 100 χρόνια… Δεν λέμε σε τίτλους, αλλά σε επίπεδο, σε νοοτροπία. Γιατί; Γιατί ΠΟΤΕ στον Ολυμπιακό δεν έχουν πει «δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση».

Ακόμη και με αυτή την ομάδα, η οποία πέρυσι άφησε όλη την «εξυγίανση», χιλιόμετρα πίσω, ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα να ενισχυθεί. Ακόμη και την ύστατη ώρα, της ελεύθερης αγοράς, ο Θρύλος προσπαθεί να πάρει παίκτες. Ή τουλάχιστον τσεκάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα τον ανεβάσουν και άλλο επίπεδο.

Απλά τα πράγματα. Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ οι «απέναντι» να γίνουν Ολυμπιακός. Γιατί δεν κοιτάνε καν να ενισχύσουν τις υποδεέστερες του Θρύλου, ομάδες τους. Την ώρα κατά την οποία ο Ολυμπιακός κοιτάζει να ενισχύσει την τρομερά ανώτερη των αντιπάλων, δική του ομάδα… Είναι σαφές, για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός παραμένει τόσο ανώτερος των αντιπάλων του στην Ελλάδα και κοιτάζει πάντα την… ευρωπαϊκή άνοδό του.

Όσο ο Ολυμπιακός κοιτάζει προς τα πάνω και οι άλλοι… όχι, αυτά θα είναι τα αποτελέσματα. Και χειρότερα ίσως, για τους «απέναντι». Αν αυτή η ομάδα ψάχνεται να ενισχυθεί περαιτέρω, τότε τα πράγματα για τους «εξυγιαντές» θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Διαβάστε επίσης

Αν «χωράει»; Φυσικά!

Αν «χωράει»; Φυσικά!

Πως είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν ο Ολυμπιακός θα «χωρέσει» τον Γκάρι Ροντρίγκες, στην ομάδα του;