Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε το πόσο του αρέσει στον Ολυμπιακό

Έδειξε το πόσο του αρέσει στον Ολυμπιακό
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:21

Μία από τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι ήταν του Τόμας Βατσλίκ. Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έφερε έναν τερματοφύλακα ο οποίος στο πρόσφατο Euro ξεχώρισε και χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος γκολκίπερ της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά όμως ο ίδιος δείχνει από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ ήθελε να φορέσει τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού και το έδειξε αυτό και στο πρόσφατο ματς της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Βατσλίκ είχε τραυματιστεί πριν λίγες ημέρες σε ματς της εθνικής Τσεχίας με το Βέλγιο, όταν συγκρούστηκε με τον Λουκάκου. Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ναι μεν δεν έπαθε κάτι το σοβαρό αλλά πόναγε ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες. Δε σκέφτηκε όμως στιγμή να μείνει εκτός και να χάσει την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ατρόμητο.

Έσφιξε τα δόντια, δούλεψε όπως έπρεπε στο Ρέντη και αγωνίστηκε κανονικά στο Καραϊκάκη ως βασικός και όλα πήγαν καλά για τον ίδιο. Δείχνοντας έτσι το πόσο του αρέσει στον Ολυμπιακό και πως έχει «δεθεί» με την ομάδα από τον πρώτο κιόλας καιρό.

Διαβάστε επίσης