Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως οι Αφρικανοί μπορούν να του αλλάξουν εικόνα

Πως οι Αφρικανοί μπορούν να του αλλάξουν εικόνα
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:20

Ονιεκουρού και Καμαρά είναι υποψήφιοι, για τη βασική ενδεκάδα, κόντρα στην Αντβέρπ. Σχεδιάζει ο Μαρτίνς… Αναζητά τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του θα εμφανίσει ακόμη καλύτερη εικόνα, το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στην ομάδα από το Βέλγιο. Την οποία φυσικά δεν υποτιμά. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, απέναντι στον Ατρόμητο. Κάθε άλλο. Ένα πράγμα του έλειψε. Το γκολ. Έκανε πάμπολλες ευκαιρίες, για να το βρει, αλλά δεν το βρήκε. Και τώρα, ο Πορτογάλος αναμένεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Στην προσπάθειά του να δώσει στην ομάδα νέο «αέρα», ο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Μαντί Καμαρά. Και μαζί του είναι πολύ πιθανό (το πιο πιθανό εδώ που τα λέμε) είναι να επιστρέψει και το 4-3-3. Με την… «αγία τριάδα» στα χαφ (Μπουχαλάκη, Καμαρά, Εμβιλά) και τριάδα στην επίθεση. Μία τριάδα η οποία επίσης φαίνεται πως θα έχει αλλαγή.

Αντί του Ρόνι Λόπες, θέση στο αρχικό σχήμα μοιάζει έτοιμος να πάρει ο Ονιεκουρού. Ο Αφρικανός δείχνει να κερδίζει αυτή την «κούρσα», από τον συμπαίκτη του, ο οποίος στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Και για να είμαστε εξηγημένοι, κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του Λόπες. Τη γνωρίζουμε όλοι. Ωστόσο, απέναντι στους Περιστεριώτες κινήθηκε στα… ρηχά. Έτσι, ο Μαρτίνς «βλέπει» τον Χένρι, να παίρνει τη θέση του Ρόνι, στο ένα άκρο. Στο άλλο, η λογική λέει πως θα είναι ο Βαλμπουενά.

Όπως και να ‘χει, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού, στο ματς με την Αντβέρπ, αναμένεται να είναι διαφορετική, σε σχέση με εκείνη, η οποία αντιμετώπισε τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης