Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάλαβαν επιτέλους το επίπεδό τους, τα ‘χουν βάλει με τον Άρη

Κατάλαβαν επιτέλους το επίπεδό τους, τα ‘χουν βάλει με τον Άρη
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:41

Έχουν πολλή πλάκα. Όταν ο Ολυμπιακός ζητούσε να προσαρμοστεί το πρόγραμμά του στην Ελλάδα, για να παίξουν σημαντικά ευρωπαϊκά ματς και εισέπραττε την αδιαφορία της «εξυγιαντικής» ΕΠΟ και των… αγαπημένων παιδιών της, τα παιδιά της παραμύθας μας έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός, ως μεγάλη ομάδα, δεν θα πρέπει να ασχολείται με… μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω.

Τώρα που «η ομάδα της καρδιάς» της παραμύθας… απειλείται από τον Άρη, με το ίδιο πρόβλημα, το έκαναν θέμα!

Γελάνε και τα ημερολόγια, πλέον, με δαύτους. Έκαναν θέμα το ότι ο Άρης, θα πάει με μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω, στο «ντέρμπι» με τον Παναθηναϊκό και το παρουσιάζουν ως… βόλεμα του αντιπάλου της ομάδας του Αλαφούζου.

Τουλάχιστον, ο πορτοκαλί συνασπισμός προπαγάνδας ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ κατάλαβε επιτέλους το επίπεδο των ομάδων που αβαντάρει. Κατάλαβε ότι μέχρι να… ξεπεράσουν τον Άρη πάνε. Δεν πάνε παραπάνω. Και έχουν ρίξει όλο το βάρος εκεί! Από το -6, μέχρι τη μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω, οι παραμυθατζήδες έχουν… αφρίσει να «βγάλουν» εγκαίρως τον Άρη, από τη μέση.

Εμείς τους παρακολουθούμε και γελάμε. Αφού κατάλαβαν το «ταβάνι» τους και μέχρι εκεί πάνε, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Όπως έχουμε ξαναπεί, λίγο έως… καθόλου μας αφορά το τι γίνεται από τη 2η θέση και πίσω… Αρκεί να βλέπουμε τον Θρύλο στην κορυφή!

Διαβάστε επίσης