Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Βραβείο»-πρόκληση Κλάτενμπεργκ στον Φωτιά!

«Βραβείο»-πρόκληση Κλάτενμπεργκ στον Φωτιά!
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για να μην έχουμε αγωνία ο Κλάτενμπεργκ δεν κρατήθηκε με τον Φωτιά (Πέλλας), τον οποίο όρισε στο πρώτο παιχνίδι της 2ης Αγωνιστικής που γίνεται την Παρασκευή 17/09. Τον έβαλε VAR και στο ματς Ιωνικός-Άρης, αφού πρώτα του έδωσε... συγχωροχάρτι, μέσω της τηλεκριτικής, μετατρέποντας σε «ελάχιστη επαφή» το πέναλτι μαρς στον Βαλμπουενά. Ο Φωτιάς ήταν VAR στο ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0, με διαιτητή τον Γκορτσίλα που όχι μόνο θα του δώσει σερί ορισμό αλλά θα τον κάνει και διεθνή.

Επίσης:

Κουρέλι γίνεται το πρωτόκολλο του VAR, επειδή κάποιος διαιτητής (σ.σ. Κουτσιαύτης;) προτρέπει τον Γκορτσίλα στο 3' του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0: «Πήγαινε και κοντά του και πες του ότι δεν θα το δεχθείς αυτό». Δηλαδή, δίνει οδηγία στον ρέφερι του ματς Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-0 να πάει να κάνει σύσταση στον Βαλμπουενά!

Ο Κλάτενμπεργκ που επικαλείται οδηγία της UEFA να μην τιμωρείται η... ελάχιστη επαφή (που δεν είναι τέτοια αλλά είναι πεναλτάρα και ο Άγγλος εκτίθεται, επειδή η τηλεκριτική δεν είναι για δημόσιες σχέσεις), μπορεί να απαντήσει από ποιο πρωτόκολλο προβλέπεται ο ρέφερι VAR να προτρέπει τον διαιτητή τι θα κάνει;

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

SUPERLEAGUE 2020-21

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΙΑΤΗΤΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/09

19.00 ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

Διαβάστε επίσης