Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρίσκε: «Είμαστε το αουτσάιντερ στον όμιλο»

Πρίσκε: «Είμαστε το αουτσάιντερ στον όμιλο»
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:04

Ο προπονητής της Αντβέρπ, Μπριάν Πρίσκε, μίλησε για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον Ολυμπιακό:

«Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, ο Ολυμπιακός, η Άιντραχτ, η Φενέρ είναι πολύ καλές ομάδες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είχαμε καλή χρονιά στην Ευρώπη πέρυσι, ξέρουμε πώς θα χτυπήσουμε. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά έχουμε πίστη πως θα τα καταφέρουμε.

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει πολλά ματς στην Ευρώπη, έχει μεγάλη ποιότητα, πολύ έμπειρους παίκτες και διεθνείς. Δεν ξέρουμε πώς θα μας αντιμετωπίσουν, έχουν αλλάξει παίκτες και σχηματισμούς. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε βαθμούς.

Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, δεν κοιτάμε το παρελθόν, η πίεση είναι ίδια σε κάθε διοργάνωση. Είναι επίτευγμα που βρισκόμαστε εδώ με τόσα νέα πρόσωπα. Η πίεση υπάρχει πάντα, θέλουμε σε κάθε αναμέτρηση να κερδίζουμε. Έχουμε καλούς παίκτες στο γκρουπ. Δεν έχουμε δυνατότητα να αλλάξουμε τον Ένγκελς από τη λίστα, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι, πρέπει να περιμένουμε, αλλά είδαμε ότι έχουμε κι άλλους παίκτες που μπορούν να τον αντιμετωπίσουν.

Είχα έρθει εδώ με την Μίντιλαντ ως ασίσταντ κόουτς, δε είχα καλές εμπειρίες από το ματς με τον Παναθηναϊκό, είχαμε ηττηθεί τότε, αλλά κάθε εμπειρία είναι χρήσιμη. Σε κάθε ματς πας για τη νίκη, αυτό θέλουμε να κάνουμε και εδώ και στο τέλος να κάνουμε ταμείο για να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.

Έχει πολλούς καλούς παίκτες ο Ολυμπιακός, ο πολύπειρος Βαλμπουενά, όπως ο Καμαρά στο κέντρο, τον Σισέ στην άμυνα, έχει πολύ καλούς παίκτες στα «φτερά». Πρέπει να έχουμε αμυντική συνοχή και να έχουμε καλή επιθετική συμπεριφορά για να βάλουμε μια δύσκολη εξίσωση στην ελληνική ομάδα. Η θερμοκρασία εδώ είναι πολύ καλύτερη και η ατμόσφαιρα για να παίξεις ποδόσφαιρο σε σχέση με την Κύπρο και το ματς με την Ομόνοια που είχε πολύ υγρασία είναι ιδανική. Άλλωστε το ματς θα γίνει αργά και θα έχει πέσει κι άλλο η θερμοκρασία».

Διαβάστε επίσης